Актрисата Диана Димитрова побесня, след като прокуратурата отказа да образува

...
Актрисата Диана Димитрова побесня, след като прокуратурата отказа да образува
Коментари Харесай

Каква мръсотия написа Диана Димитрова на 15-годишната дъщеря на Юлиан Вергов

Актрисата Диана Димитрова побесня, откакто прокуратурата отхвърли да образува досъдебно произвеждане по сигнала й за закононарушение от общ темперамент.

 

В постановлението се споделя, че след деликатен разбор на материалите по инспекция поотделно и в тяхната цялост, е установено, че не са събрани задоволително доказателства за осъществено закононарушение от общ темперамент. Решението е на прокурор Иво Боев.

 

Освен показанията на актрисата по случая са разпитани Юлиан Вергов, Грета Манчева, Евтим Милошев и Велина Павлова. От постановлението излиза наяве, че Вергов е индивидът, нанесъл ритника в лицето на Димитрова. Случката се разиграла през 2017 година, само че до момента Димитрова не бе посочвала съответно име.

 

От показанията на Димитрова излиза наяве, че двамата с Вергов имали интимни връзки. Той бил гневен поради телефонен диалог, извършен сред двамата предходната вечер. В гардеробната, с изключение на Димитрова, била и Велина Павлова, само че тя напуснала, щом Вергов пристигнал. Именно тогава артистът я блъснал в стената и тя паднала, а по-късно й нанесъл няколко ритника, единият от които в лицето и напуснал помещението, псувайки я.

 

Други хора от екипа й помогнали, а гримьорката я напръскала със спрей, с цел да не остане издутина по лицето й. Няколко минути по-късно Димитрова разговаряла с Милошев, който я убедил да не подава тъжба, с цел да не навреди на продукцията. Заради това тя не си извадила здравно, а единствено снимала синините си, които по-късно приложила като доказателство за побоя.

 

Разказът на Павлова обаче се разграничава от този на актрисата. Според думите й в гардеробната влезнал първо Вергов, а Димитрова дотичала след него плачейки и с размазан грим. Вкопчила се в него и почнала да се извинява, само че той не й обърнал никакво внимание. След това я бутнал встрани, а Диана паднала сред щендерите с облеклата. Павлова обаче е безапелационна, че удар не е имало.

 

Въпреки всичко актрисата продължава да упорства, че Юлиан Вергов я е ритал с всичка мощ в лицето. Това написа в постановлението, подписано от прокурор Иво Боев.

 

Според показанията на Вергов пък спорът посред им бил подбуден от обстоятелството, че той открил, че Диана Димитрова поддържа връзка с щерка му в обществените мрежи и изискал да бъде комплициран завършек на това.

Той обаче е безапелационен, че посред им не е имало никаква фамилиарност и се познават единствено като сътрудници.

Актьорът изпрати до медиите дълго и детайлно писмо по случая.

 

Ето какво написа в него:

Що се отнася до случая, който се раздуха, мога да кажа следното:
До този миг не взимах отношение по тематиката по няколко аргументи.

Първо. Умишлено на никое място не бе упоменато моето име, т.е. нямаше съответно обвиняване към мен.
Второ. Аз считам, че когато човек е почтен, е извънредно унизително да стартира да се оправдава. Единственото, което се прави в такива случаи е да се въоръжиш с самообладание и да изчакаш (или направиш всичко възможно) истината да излезе нескрито, което постоянно се случва по един или различен метод.
Трето. Както допускам всеки родител на мое място би направил, избрах да спестя на детето и фамилията си последствията от каквото и да било мое появяване в медиите по този мотив. Независимо по какъв начин се отрази това върху мен и какво ми костваше.

А и защото течеше предварителна инспекция, не считам, че беше редно да се манипулира публичното мнение по какъвто и да било метод. Друг е въпросът, че други го направиха и с помощта на подмятания и внушения, манипулираха освен публичното мнение, а даже и самата прокуратура, която се самосезира. Затова изчаках прокуратурата да излезе със умозаключение, както е редно да се направи. Това стана и всички знаем резултата.

А в този момент за протокола:
Запознах се с Диана Димитрова на фотосите на сериала “Откраднат живот ”. Имахме близки другарски и професионални взаимоотношения. Единственият спор, който съм имал с нея, е бил чисто вербален. Tова се случи пред част от екипа на сериала.

Поводът беше, видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете. Повярвайте ми не желаете да знаете какво видях там. И все пак държа да заявя напълно ясно, че аз в никакъв случай не съм удрял Диана Димитрова, нито е имало каквато и да било форма на физическо принуждение от моя страна.

Всеки, който твърди противоположното, е чисто и просто измамник.
Всеки, който твърди, че над тридесет души – снимачен екип от изключителни експерти, са станали очевидци на непочтено отношение по отношение на жена и нито един от тях не е реагирал, е измамник.


Тогава, единствената причина да не повдигна обвиняване против Диана Димитрова за безчинство над малолетна, беше с цел да защитя щерка си и да не ѝ предизвиквам, всичко, което щеше да последва. А с цел да предпазваш или защитаваш някого, който обичаш, от време на време се постанова да изтърпяваш неща, които са свързани с несправедливост или огорчение. С неистини. Макар, да ти идва да крещиш.


И в този момент желая да кажа нещо доста значимо:
Психическият тормоз Е принуждение.
Набеждаването на почтен човек Е принуждение.
Лъжливите вести СА принуждение.
Злонамереното уронването на престижа (на който и да било) Е принуждение.
Клеветата Е принуждение.
Внушенията без споменаване на име СА принуждение.

Всяка опасност над детето ти Е принуждение.


Задължително е, да сме непримирими към насилието и то във всичките му форми. И би трябвало да се борим против него всеки ден. Всеки ден.


Видно е по какъв начин всеки един човек може да бъде оклеветен тъкмо по този метод. А известните лица (поради естеството на специалността им) са най-лесните цели. Дадох си сметка, че известността е доста уязвима позиция и с нея върви огромният риск - да се откри някой недобронамерен, който да употребява твоята популярност за недобри цели. При корист с името на известна персона, лъжата се предава мълниеносно на всички места, с голяма скорост и периметър на разпространяване. Пораженията от нея са големи, а излъганите - стотици хиляди. Защото това е цената известността. И за положително, и за неприятно.


В този смисъл би трябвало да се научим да сме по-внимателни на какво имаме вяра и на какво – не. И постоянно да позволяваме, че има и друга история, и друга гледна точка… преди да съдим. Доколкото съм осведомен, в чужбина има закони в тази посока.
Мили хора, пазете си децата!
Не знаете от кое място, с какво и кой може да ги заплаши.

 

Според осведомени Димитрова е отправяла недвусмислени полови реплики към дъщерята на Вергов и си е разрешила жестоко да я манипулира. Това много е травмирало тийнейджърката, което пък на собствен ред изкарало от равновесие татко й. Няколко часа по-късно Диана съобщи, че ще съди артиста за клюка.

 

Тя акцентира, че не била чувала по-абсурдна и огромна скотщина по собствен адрес през последните 3 месеца. Отбелязва, че е тъжно, че един рецидивист с психологични отклонения е на независимост. А още по-тъжно е, ме е толкоз добре „ защитаван от закона “, показва тя.

 

Припомня, че по време на гостуването й в предаването „ 120 минути “ споделила, че той я свързал с щерка си и я попитал дали ще отиде на персонална среща с дете на към 13 години. Димитрова отишла, подарила й две от детските книги, които е рисувала, само че и това няма по какъв начин да бъде потвърдено. Чуди се, в случай че в действителност е това, което Вергов се пробва да я изкара през днешния ден, за какво я праща при дете и добавя, че всеки човек би се усъмнил в грозните му думи.

 

Категорична е, че когато човек е открит и почтен, излиза да се отбрани, а не мълчи в продължение на месеци. Тя на собствен ред няма какво да крие. Добавя, че цветя ще има за нейната майка, която живее зад граница и е проляла толкоз доста сълзи поради „ един урод “.

 

Запознати разкриват, че Вергов също ще заведе дело против нея за набеждаване в закононарушение, уронване на положителното име в обществото и засегнатост. Така или другояче определенията „ рецидивист с психологични отклонения “ и „ урод “, биха били счетени от съда като засегнатост. Адвокатката на Вергов, известната юристка Ина Лулчева разгласи, че към момента артистът обмисля дали да предприеме правни ограничения против колежката си.

Инфо: Уикенд

Тагове: Юлиан Вергов Грета Манчева Евтим Милошев Велина Павлова Диана Димитрова Иво Боев Ина Лулчева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР