Актрисата Даяна Ханджиева се впусна в страстни прегръдки и латинотанци

...
Актрисата Даяна Ханджиева се впусна в страстни прегръдки и латинотанци
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева заряза гаджето, гушка се с друг

Актрисата Даяна Ханджиева се впусна в буйни обятия и латинотанци с незнаен мъж. Само дни откакто показа мъжа на сърцето си — баскетболната звезда Кристиян Ставрев, къдрокоската бе видяна да интимничи с различен мъж, научи HotArena.

Изкусителката, която се прочу с ролята си в сериала „ Скъпи наследници ”, дълго време бе спрягана за гадже на режисьора Ники Илиев. Наскоро тя развенча мита, че го е развела с жена му Саня Борисова и се появи с същинското си гадже — баскетболиста Кристиян, който има обещаваща кариера в Съединени американски щати.

Преди дни обаче хубавицата бе засечена на празненство с приятелки, като по време на купона екранната Катерина си е разрешила да се държи много палаво. „ Явно е вярна приказката, че очи, които не се виждат, се не помнят ”, разясняват почитатели в мрежата.

„ Тази ще се окаже огромна мъжемелачка, щом съумя да раздели Ники и Саня ”, клюкарят пък други разбирачи, написа „ България през днешния ден ”.

Тази клевета по този начин и не бе доказана, само че Даяна несъмнено не си кротува. Доскоро тя пазеше в загадка персоналния си живот, защото не искаше да се разисква връзката й с баскетболиста.

Официално двойката се появи дружно напълно скоро и то по решение на гаджето на Ханджиева. Приятелите им обаче настояват, че двамата са дружно от шест месеца, само че Даяна не желала да се шуми към връзката им.

След буйните й латинотанци с различен мъж обаче, към този момент потеглиха злословия, че май и тази й връзка няма да издържи дълго.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР