Актрисата Брайс Далас Хауърд получи на шеговита церемония наградата "Бухнал

...
Актрисата Брайс Далас Хауърд получи на шеговита церемония наградата "Бухнал
Коментари Харесай

Актрисата Брайс Далас Хауърд получи наградата Бухнал пудинг

Актрисата Брайс Далас Хауърд получи на шеговита гала премията "Бухнал пудинг " за Жена на годината, присъждана от театралната натрупа на студентите в Харвардския университет, съобщи Асошиейтед прес.

Хауърд беше оповестена за носителка на наградата по-рано през седмицата.

Отличието се връчва всяка година на реализатори с дълготраен и впечатляващ принос към шоубизнеса от най-старата студентска театрална натрупа в Съединени американски щати, учредена през 1795 година

В изказването по отношение на избора на тазгодишната носителка на премията "Бухнал пудинг " беше посочено, че Брайс Далас Хауърд е приключена актриса, която се е превъплъщавала в редица облици, получили ласкави мнения от рецензията, и се е заела с разширение ролята на дамите във всеки аспект от разказването на истории.

Връчването на наградата - златна форма за пудинг, по традиция се предшества от костюмен церемониал по улиците на Кембридж. 37-годишната Брайс Далас Хауърд, позната с ролята си в поредицата "Джурасик свят ", мина по парадния път в открит автомобил, обградена от костюмирани студенти с перуки. Актрисата "отнесе " деликатни насмешки за предишните си функции в продукции като "Терминатор: Спасение " и във филми от поредицата "Здрач ", за присъщата си алена коса, както и за фамозния си татко, режисьора и притежател на "Оскар " Рон Хауърд.

След като получи премията, Брайс Далас Хауърд показа пред репортерите, че е признателна за опцията да взе участие в историческото зрелище, в което за първи път се изявяват дами.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР