Активният мотосезон за 2019 г. се открива в Търговище. Организатор

...
Активният мотосезон за 2019 г. се открива в Търговище. Организатор
Коментари Харесай

Рокери откриват сезона в Търговище

Активният мотосезон за 2019 година се открива в Търговище. Организатор е клуб „ The Keepers MCC “.
Любителите на моторите се събраха на паркинга пред сцена „ Борово око “. След това с полицейска защита и пилотиращи коли, колоната се насочи към храм „ Св. Троица “ в квартал Въбел, където бе отслужен водосвет за здраве.
Традиционната почетна обиколка в града ще стартира в 12.30 часа и ще премине по маршрут: квартал Въбел – кръговото кръстовище на околовръстния път - ул. „ Ал. Стамболийски “ – бул. „ Трайко Китанчев “ – ул. „ Трети март “ – ул. „ Кап. Данаджиев “ до паркинга на „ Борово око “.
Приветствие от сцената в парка ще насочи кметът доктор Дарин Димитров. Предвидена е и концертна стратегия с присъединяване на групата от Търговище „ Militia “ и рок групата „ Forgot the Ten “ от Шумен.
Община Търговище и Районното полицейско ръководство молят жителите и участниците в мотосъбора за нараснало внимание и отговорност по време на деянията, които ще бъдат под засилена защита и колоната ще се съпровожда от полицейски коли.
С деянията уредниците пожелават безвредно пътешестване на всички участници в придвижването през пролетно-летния сезон и приканват за приемливост от страна на водачите на моторни транспортни средства.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР