Активна кампания за туристи води Гърция. Премиерът Мицотакис преговаря с

...
Активна кампания за туристи води Гърция. Премиерът Мицотакис преговаря с
Коментари Харесай

Гърция започна активна кампания

Активна акция за туристи води Гърция. Премиерът Мицотакис договаря с Москва, а министърът на туризма е със същата задача в Берлин. 

В телефонен диалог гръцкият министър-председател Кириакос Мицотакис и съветският министър председател Михаил Мишустин са разискали увеличението броя на съветските туристи в Гърция.

След като Атина признава документи за имунизирани с всички ваксини, в това число и с съветската, се отваря опция за свободно влизане в Гърция на повече съветски туристи. От кабинета на гръцкия министър председател оповестяват, че двете страни са разискали увеличение на полетите от Русия към всички гръцки летища, а Атина отстранява настоящото сега ограничаване за идване на седмица на до 4 хиляди руснаци.

По информация на туристическите организации и притежателите на хотели очевидно се усилват резервациите за руснаци даже до края на месец септември.

В същото време на посещаване в Берлин е министърът на туризма Теохарис, който заяви за гръцките медии, че се водят договаряния за увеличение на туристопотока от Германия.

Официално туристическият сезон стартира на 15-ти май, само че първите туристически групи към този момент идват на островите. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР