Активисти за правата на животните бяха арестувани, след като боядисаха

...
Активисти за правата на животните бяха арестувани, след като боядисаха
Коментари Харесай

Екоактивисти боядисаха фонтана пред Бъкингамския дворец

Активисти за правата на животните бяха задържани, откакто боядисаха емблематичните фонтани пред Бъкингамския замък в кърваво алено. Те упорстват кралицата да се разгласи срещу присъединяване на Англия в тези браншове на промишлеността, които водят до замърсяване на околната среда и избиването на животни, съобщи Ройтерс.

Според протестиращите фонтанът е бил оцветен в алено като знак на закононарушенията на кралското семейство против животните и нашата планета. Кървавите отпечатъци върху 100-годишния монумент наподобяват изключително злокобно, а огромна част от плакатите на активистите гласят " Кралска кървава баня ".
Posted by Extinction Rebellion on Thursday, August 26, 2021
Активистите организират серия от демонстрации в Лондон, които дават обещание да продължат със седмици и да включват гражданско непокорство. Движението " Екстиншън Рибелиън " и други организации за отбрана на животните са вдигнали мерника на кралските особи от дълго време поради обстоятелството, че поддържат лова, надпреварите и търговията с кожи.

„ Време е за нова система, учредена на емпатия и правдивост. Искаме от Кралицата да приключи дейността на промишлености, които способстват за влошеното положение на климата, околната среда и избиването на животни “ – споделят екоактивистите.

На 7 юли деятели на „ Енимъл Рибелиън “ бяха задържани, откакто протестиращи барикадираха фабрика на Макдоналдс.
 В Братислава стачкуват против " дискриминирането " на неимунизираните
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР