Активисти на Продължаваме Промяната“ и Демократична България“ вкараха Варна в

...
Активисти на Продължаваме Промяната“ и Демократична България“ вкараха Варна в
Коментари Харесай

Красен Кралев: „Промяната“ и ДБ върнаха колите в Морската градина и набутаха Варна в европейски скандал

Активисти на „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “ вкараха Варна в интернационален скандал поради колите в Морската градина, които основават шумов гнет и замърсяване. По тематиката реагираха евродепутатите от Интергрупата на Европейския парламент за хуманно отношение и запазване на животните, която сплотява 100 представители от всички политически сили. В специфична позиция, изпратена до локалните и държавните управляващи, подписана от Тили Мец, евродепутат от партията на Зелените, се показва отвращение от обстановката в Морската градина, където се намира и зоопаркът. Европа упорства за прекъсване на шума от заведенията и на автомобилния трафик, написа Tribune.
 

„ Проблемът надалеч не касае единствено питомците на зоокъта, тъй като колите трансфораха алеите на Морската градина в улици, а зелените площи – в паркинги. МПС-та заплашват живота и здравето на жителите, които се разхождат и спортуват в най-красивия парк на града “, разяснява кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС Красен Кралев.

„ До скандалната обстановка се стигна, откакто в продължение на 9 години деятелите на „ Демократична България “, а към този момент и от „ Промяната “, нападат пред всички правосъдни инстанции заповедите на кмета на община Варна за прекъсване на колите в парка и за слагане на забранителни знаци на входовете. Войната на  „ автомобилната коалиция “ против Морската градина ескалираше години наред, водена и от Радан Кънев (ДСБ), и от Чавдар Трифонов (Реформаторски блок), и от Благомир Коцев – някогашен регионален шеф на Промяната, сегашен кандидат-депутат и част от бизнес кръга „ Хоризонт “, прецизира той.

„ Стигна се до парадокса представителят на страната Благомир Коцев да отхвърля да изгони колите от държавната Морска градина, защитавайки частния си, а не публичния интерес! И тази позиция бе изрично подкрепена от  „ Демократична България “. Смокиновият лист на „ автомобилната коалиция “ за тези срамотии е кандидат-депутатка Стела Николова от Демократична България, която замазва очите на варненци с подправена угриженост за парка и в никакъв случай не попита своите съпартийци за какво осакатяват градината! “, споделя Кралев, представен от БНР.

„ Община Варна и активът на ГЕРБ ще продължат да се борят за спасяването на Морската градина на Варна от коли! В ход е ново предложение за цялостна възбрана на придвижването на МПС в Приморски парк и слагане на бариери на входовете на алеите за зоопарка и Делфинариума. И тази война с „ автомобилната коалиция “ на Политическа партия и Демократична България ще приключи с цялостен триумф “, споделя още Красен Кралев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР