Активист на наказателното правосъдие е изправен пред обвинения в убийство,

...
Активист на наказателното правосъдие е изправен пред обвинения в убийство,
Коментари Харесай

Активист на наказателното правосъдие в Ню Йорк е обвинен, след като главата е открита във фризера на апартамента и свидетелят чува жертвата да моли за живот: източници

Активист на наказателното правораздаване е изправен пред обвинявания в ликвидиране, откакто ченгетата откриха разчленено тяло в апартамент в Бронкс — като обвиненият палач беше хванат на видео за наблюдаване, дегизиран с руса перука на мястото на закононарушението, съгласно очевидци и полицейски източници.

Шелдън Джонсън, 48-годишен чиновник на обществената правна адвокатска фирма Queens Defenders, беше държан в 44-то сектор в четвъртък в очакване на обвиняване, откакто полицията направи злокобното изобретение - човешки торс в наследник резервоар и скрита глава във фризер в жилището на шестия етаж, споделиха източници.

Съседи споделиха на ченгетата, че жертвата е била чута да умолява обезверено килъра си малко преди да проехтят два изстрела в жилището покрай Odgen Avenue и West 162nd Street малко след 20:00 часа. във вторник, споделиха източници и съседи.

„ Моля, недейте “, чу се да споделя обреченият мъж. „ Имам семейство! “

Следователите бяха извикани за първи път в постройката за инспекция на з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР