Аксесоарите в косите са една от най-страхотните тенденции не само

...
Аксесоарите в косите са една от най-страхотните тенденции не само
Коментари Харесай

20 прически с една от най-страхотните тенденции при косите

Аксесоарите в косите са една от най-страхотните трендове освен през миналата година, само че и през тази. Не приказваме обаче за и ластици за коса. Става въпрос за фиби и шноли, с които можем да подчертаем си. Фиби и шноли, с които... можем да прекалим. 

Вече е разрешено, девойки. Едни от най-известните фризьори на  споделят, че наклонността за аксесоарите в се възражда от 90-те: " Независимо за каква прическа става въпрос, шнолите могат да се употребяват свободно, като по този начин допълват резултата от оформянето й. Бъдете изобретателни и използвайте тези " елементи ". Според Вики Видов, на който са се доверявали известни персони като, Джулиан Мур и, най-хубавите аксесоари от време на време са дребни, само че стилно вплетени в косата: " Използването на метал, кожа, дантела, връзки, фиби и шноли е мощно целесъобразно, тъй като по този метод резултатът на прическата става по-силен, а детайлът на изненада – сигурен. "  

За да на всички места, било то на събитие, или просто на разходка на открито, доверете се на тази наклонност. А в случай че пък към момента не сте сигурни дали си я бива, мислим, че можем да ви убедим, до момента в който разглеждате галерията ни...


 
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР