Аксаково. Местната власт е едно от най-важните неща, за да

...
Аксаково. Местната власт е едно от най-важните неща, за да
Коментари Харесай

Посланик Херо Мустафа на работна среща с кметовете на Черноморските общини

Аксаково. Местната власт е едно от най-важните неща, с цел да има настояща народна власт. Това съобщи изключителният и пълномощен дипломат на Съединени американски щати у нас Херо Мустафа пред кметовете на черноморските общини, които се събраха по самодейност на първия посланик на Съединени американски щати на 1 октомври във Варна. Това оповестиха от пресцентъра на Община Аксаково .

При визитата си в морската столица Херо Мустафа бе посрещната от ръководителя на УС на Асоциацията на българските черноморски общини инж. Атанас Стоилов, кмет на община Аксаково.

Във връзка с идното създаване на най-голямата икономическа зона сред Варна и Аксаково, първият посланик на Съединени американски щати у нас съобщи, че е доста евентуално “Америка за България ” и Американската комерсиална камара да избере Варна за основаването на третия Център за професионално образование от вида на съществуващите в Стара Загора и Бургас за потребностите на вложителите.

“Октомври е месецът на Черноморието в нашето посолство. Всички чиновници ще бъдат в разнообразни точки на района за популяризирането на района ”, разгласи дипломат Мустафа във Варна.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР