Ако Зеленият фенер, един от най-глупавите филми в историята, е

...
Ако Зеленият фенер, един от най-глупавите филми в историята, е
Коментари Харесай

Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс – перфектният любовен дует

Ако " Зеленият фенер ", един от най-глупавите филми в историята, е послужил за нещо хубаво, то е да запознае Раян Рейнълдс и Блейк Лайвли. За няколко години те се трансфораха в знак на холивудската идилия – красиви като богове, богати, сполучливи, с три прекрасни деца. Целият този осъществен сън е фалшифициран от ироничното им възприятие за комизъм, което е предиздвикало милиони да ги последват в обществените мрежи и постоянно да се смеят с глас. От смешните му опити да направи коледни сладки, през " скъсването " им, до oнази честитка за рождения му ден, на която беше изрязала лицето му и го беше заменила с това на Раян Гослинг, тази двойка несъмнено потвърждава, че да е смешно е може би най-важното нещо в една връзка.

Двамата се срещат на снимачната площадка на „ Зеленият фенер “ и се появяват за пръв път обществено на Comic Con през лятото на 2010. По това време той е женен за Скарлет Йохансон, а тя върви с Пен Баджли, с който играят в сериала „ Клюкарката “. Слухове, че с Раян към този момент са се насочили към крайбрежията на любовта, започват да се носят през декември, когато Раян подава документи за бракоразвод, само че нещата не се развиват стремително.

През април 2011 година в изявление Раян споделя какъв брой му е мъчно да се разведе, само че че е оптимист за бъдещето. В това време Блейк е из Европа с Леонардо ДиКаприо, което несъмнено подхранва клюки. Блейк и Раян обаче се появяват дружно на премиите на MTV. Връзката им стартира евентуално през ноември същата година, откакто разводът му е финализиран. Същата Коледа двамата прекарват в Канада на посетители на неговите родители, където към този момент са засечени от камерите на папараците като двойка. На 4 юли 2012 пък той е показан на нейното семейство, а през септември се случва най-шикозната и изненаваща женитба в Холивуд! Женят се на мястото, където са снимани някои подиуми от „ Тетрадката “ (Boone Hall Plantation в Mount Pleasant). Тя е в рокля вид „ облак “ на Marchesa и имат най-класическата и прелестна бяла торта на три етажа.

Това, че двамата се оформят като идеалната звездна двойка, евентуално се дължи доста и на техния жанр – тя несъмнено постоянно е била с нюх за мода и жанр, само че той не й отстъпва въобще. Блейк даже го споделя в изявление пред Lucky Magazine: “Голям шанс имам да съм с човек, който има по-добър усет от мен. Двамата си влияем по разнообразни способи. “



Раян и Блейк са измежду по-важните посетители на Met Gala от 2014 година насам. За дебюта си на най-важното събитие в модата и двамата носят Gucci – той тъмносин костюм от кадифе, а тя блестяща рокля, подчертаваща целия й съблазън. През 2018 година за тематиката “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination “, Блейк носи бижута за 2 милиона $ и рокля Versace, чието ушиване е лишило над 600 часа. През 2022 година още веднъж ставаме очевидци на едно зашеметяващо появяване на Блейк Лайвли на килима на Met Gala по тематика “In America: An Anthology of Fashion “, където актрисата успява да " смени " два тоалета пред очите на всички. Това става допустимо посредством, още веднъж на Versace, които успяватда създадат роклята, от меден цвят да се трансформира в зеленикав, което символизира смяната настъпила в образа на статоята на свободата в Ню Йорк през годините.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

През декември 2014. се ражда първото им дете, Джеймс, а през февруари 2015 година тя е на аления килим за премиерата на Deadpool. През пролетта на 2016 двамата стават родители за повторно, а цялото семейство се появява дружно, за да открият звездата с името на Раян на холивудската алея на славата. През май 2019г., на примиерата на Pokémon Pikachu Detective, съумяват за зарадват почитателите си с новината че Блейк Лаивли е бременна за 3ти път. 

Тайната на тяхната връзка? 

„ Никога не сме се разделяли за повече от седмица “, споделя Блейк пред сп. Marie Claire. „ Той е моят най-най-добър другар “.

 
 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР