Ако заварите детето да мастурбира и сте напълно уверени в

...
Ако заварите детето да мастурбира и сте напълно уверени в
Коментари Харесай

Ето Какво Да Направите, Когато Заловите Детето Си Да…

Ако заварите детето да мастурбира и сте изцяло уверени в това, просто си поговорете с него умерено като с възрастен човек. В никакъв случай не избухвайте!

Попитайте го със естествен звук за какво го прави и дали му харесва. Обяснете му, че да си бърка в носа също му е харесвало, само че към този момент сте изяснили, че това е недопустимо да се прави.

Същият принцип работи и тук. Половите органи са нещо прекомерно персонално и се демонстрират единствено на лекаря и единствено на него даваш да ги допира – както не даваш на всеки да си мие зъбите с твоята четка?

Обяснете, че честото допиране на половите органи с ръце може да ги замърси и аргументи и зараза.

Не инцидентно тези елементи на тялото се прикриват с долни дрехи. Може да се даде образец, че в случай че непрекъснато си дърпаме /въртим ухото – то ще се зачерви и ще ни заболи.

Ако детето разбере, че половите органи са негов персонален и доста значим орган, който би трябвало да е ненарушим за другите към него, ще съумеете да предотвратите по-нататъшно задълбочаване на казуса в учебно заведение или детската градина, а също и вероятно полово посягане от страна на възрастен.

Майчините милувки са доста значими при детската мастурбация – прегръщайте детето си постоянно, погалете го преди заспиване. Физическата интензивност също оказва помощ – в случай че на едно дете непрекъснато не му се позволява да скача и играе, то тази негова неизразходвана сила може да поеме в друга посока. Една такава посока е детската мастурбация.

Игрите и умеенето на детето да показва своите страсти, новите увлечения и забавни занимания – всичко това също отвлича детето от заниманията с онанизъм.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР