Ако всичко е честно и прозрачно, накрая ще бъдем победители.

...
Ако всичко е честно и прозрачно, накрая ще бъдем победители.
Коментари Харесай

Бербатов: Ако всичко е честно, ще бъдем победители

Ако всичко е почтено и транспарантно, най-после ще бъдем спечелили. Това съобщи претендентът за президент на БФС Димитър Бербатов при идването си за изключителния конгрес на Съюза в НДК. С него бяха членовете на екипа му Петър Величков, Мартин Петров и Стилиян Петров.

„ Очаквам да спечелим. Казах го доста пъти, в случай че всичко е почтено и транспарантно, най-после ще бъдем спечелили. Ние към този момент сме спечелили заради това, което направихме. Вървим с високо вдигнати глави. Чакаме да разберем по кое време ще влезем, ще можем ли да кажем нещо. В такива съревнования и мачове са съпроводени от сходни неща – само че, с цел да няма, апелирахме Вие да сте вътре. Ние сме морални спечелили, нищо не може да скапе нашето въодушевление “, стартира той.

„ Оттук-нататък изборът е на делегатите на клубовете. Запознат съм, нещо, което в последна сметка, и самите делегати би трябвало да се хранят. Всеки има друг метод към нещата – не мога да ги обвинявам за това по какъв начин виждат нещата. Делегатите да гласоподават по съвест, единствено дружно сме мощни. В последна сметка, ние направихме това, което можем “, показа още някогашният национал. 

Общо 526 клуба имат право на глас на конгреса на БФС при избора на президент. Всеки клуб има един глас.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР