Ако ви се хапва нещо вкусно за вечеря, но не

...
Ако ви се хапва нещо вкусно за вечеря, но не
Коментари Харесай

Вкусна вечеря с пилешко филе и кашкавал, която се приготвя за 20 минути

Ако ви се хапва нещо вкусно за вечеря, само че не разполагате с доста време, тази рецепта сигурно ще ви допадне.
Необходими са ви следните артикули:
3 броя пилешки гърди
3 яйца
10 гр свеж магданоз
50 гр кашкавал
 Сочно мариновано пилешко месо на тиган Сочно мариновано пилешко месо на тиган
Маринованото пилешко месо, приготвено на тиган, е обезпечена приятност за сетивата. Рецептата се извършва бързо и елементарно в две елементарни ст...
75 гр сирен чедър
сол и червен пипер
Приготвяне:
Направете по едно " кладенче " във всяко парче месо. За задачата използвайте нож и смачкано на топче алуминиево фолио, което се слага в изрязания с ножа отвор (кладенчето би трябвало да има дъно, тъй като по-късно в него ще се изсипе плънката). 
Овкусете пилешките гърди със солта и аления пипер и по-късно ги изпържете от двете страни в тиган. Месото не би трябвало да доближи цялостна подготвеност, а единствено да придобие лек тен. 
 Пилешко месце, бира, чесънче и вкусотията е подготвена Пилешко месце, бира, чесънче и вкусотията е подготвена
Когато ти се яде нещо нетрадиционно, само че пък не ти се желае да използваш кой знае какъв брой артикули и да седиш в кухнята през целия ден, можеш да с...
Нарежете кашкавала на кубчета и накълцайте магданоза. Разбийте трите белтъка. Прибавете към тях кашкавала и нарязания магданоз.  Махнете фолиото от пилешките гърди и във всяко кладенче поставете част от приготвената плънка.  Печете месото за 10 минути в авансово загрята на 200 градуса фурна, като авансово сложите малко олио в тавата. 
Настържете сиренето чедър. Извадете месото от фурната. Върху всяко парче поставете по един жълтък и по-късно прибавете настърганото сирене. Върнете ястието за още 5 минути във фурната. 
Поднесете пилешките гърди със салата от свежи зеленчуци. 
Добър вкус!
 

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР