Ако Ви предстои ремонт или покупка на ново жилище, следващите

...
Ако Ви предстои ремонт или покупка на ново жилище, следващите
Коментари Харесай

Модните тенденции при пердетата за 2022

Ако Ви следва ремонт или покупка на ново жилище, идващите редове са за Вас. Ще Ви разкажем за последните трендове в интериорния дизайн и за това по какъв начин да изберете перде, което да е в крайник с модата през 2022 година

Тенденциите в интериора

Тенденциите в интериора за 2022 година могат да се съберат в няколко общи правилото:
Минимализъм. Нищо комплицирано, нищо натруфено, нищо ненужно. Така че пердето ще е без драперии, воали и други сходни украшения. Опростен дизайн. Интериорът се отхвърля от комплицирани детайли и украси. Материя напълно по Ваш избор. Тежка или лека, плътна или по-прозрачна. Тук избирайте съгласно стила на помещението и усета си.
Модерните цветове

Модерните цветове за перде през 2022 година ще са неутралните. Можете да употребявате бялото, което пасва на всеки интериор, изключително в случай че е минималистичен или скандинавски. Черното и графитното са моден и самоуверен избор, който тази година ще се комбинира с бяло, мента или различен акцентен цвят в стаята. Модерни са и щампите – тропически или геометрични, по-едри или по-ситни, според от размера на стаята. Актуални са и моделите, които комбинират разнообразни текстури и материи – да вземем за пример транспарантен тюл и бляскав сатен.

Перде в дневната

В съвремието дневната е мястото, където почиваме, прекарваме време със фамилията, само че и посрещаме гостите си. Модното перде тук дава отговор на три съществени условия: грациозност, автентичност и разкош. Ако желаете да сте впечатляващи, изберете съвременни 3D завеси. Популярни са десените на плодове, животни, цветя или градове, които са по едно и също време акцент и украса за стаята.

Мода за спалнята


Ако холът е мястото, в което бихте желали да разкривате себе си, то спалнята е Вашето персонално пространство за отмора. Тук дизайнът би трябвало да основава комфорт и уют. През 2022 година пердетата за спалня са по-скоро типичен сдържани. Тюлени завеси в светли, ефирни цветове и шарки с нереални фигури или цветя се комбинират с плътни пердета в няколко тона по-тъмни цветове. Такава композиция наподобява прелестно денем и обезпечава нужното затъмнение през нощта.

Прозорците в кухнята

Пердето в кухнята би трябвало да бъде освен красиво, само че и практично. Вероятно тук прекарвате много време и ще имате потребност от нещо, което да внася въодушевление и хубост. От друга страна, влагата при готвене изисква пердетата в кухнята да се перат по-често, тъй че типът на материята също е от голяма важност.

Вместо перде тук можете да поставите римски щори. Те внасят уют и по едно и също време с това са задоволително дискретни и не заемат пространство. Предлагат се в разнородни цветове и щампи.
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР