Ако ви е писнало да се чудите как да скриете

...
Ако ви е писнало да се чудите как да скриете
Коментари Харесай

Само след 3 дни ядене и отново сте с плосък корем! Всички манекенки луднаха по тази прекрасна рецепта от зеле, цвекло и моркови

Ако ви е писнало да се чудите по какъв начин да скриете коремчето си, то тази публикация ще е от изгода за вас. Ако желаете тялото ви да се прочисти от мазнините, тогава тази рецепта идва таман в точния момент за вас. Само за 3 дни със стомахът ви ще се случи знамение, както извън, по този начин и от вътрешната страна. Питате се дали е допустимо единствено за 3 дни да сте още веднъж във форма? Ами да, стига да употребявате тази витаминозна бомба, която сполучливо ще прочисти натрупванията по червата и по този начин надутостта очевидно ще изчезне. Необходимите съставки за това са7 зеле, моркови, цвекло, зехтин и лимонен сок.

Ето по какъв начин да си го приготвите: Зелето, цвеклото и морковите ги режете в съответствие 3:1:1.

Добавяте и подправки на усет – магданоз, целина и разбърквате зеленчуците. Течността се прецежда, а на салатата се прибавя сок от един лимон. Сложете най-после и няколко капки зехтин и сте подготвени за консумация. Не слагайте сол или пикантен пипер. Хапвайте тази вълшебна салата всяка вечер, само че най-малко 2-3 часа преди сън. След третия ден резултатите ще бъдат забележими. Ще подобрите храносмилането си, ще обогатите тялото на витамини и минерали. Самата салата ще ви засити и няма да чувствате апетит. Ако това пречистване ви подхожда, можете продължите с тази салата, само че направете една седмица пауза, преди да повторите курса още веднъж. Ще забележите, че коремът ви става още веднъж плосък и завършен, тъкмо както на множеството манекенки.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР