Ако ви е нужна последна доза мотивация, за да тренирате

...
Ако ви е нужна последна доза мотивация, за да тренирате
Коментари Харесай

Практични и красиви прически за тренировка

Ако ви е нужна последна доза мотивация, с цел да упражнявате през днешния ден, може би тези прически са тъкмо това, от което се нуждаете.

Често приказваме за красивите фризури, които можем да си създадем за специфичен мотив, само че когато става дума за тези практични прически, които са ни нужни по време на подготовка, рядко откриваме подобаващи хрумвания.

А търсенето на прическа, която в същото време да не ни пречи по време на най-интензивните извършения и да защищава косата ни от ненужно замърсяване и сплъстяване, не е лека задача. А в случай че желаеме и най-после въпреки всичко да изглеждаме добре, е още по-трудно да намерим други възможности.

Сега събрахме няколко хрумвания от трениращите девойки в Instagram за подобаващи прически, които освен ще сложат завършек на търсенето, само че и ще ви стимулират да посетите фитнес салона този следобяд.

Съвет от нас: Ако косата ви е доста дълга и обемна, изберете ниски опашки и плитки, а не прически в горната част на главата, защото е съвсем несъмнено, че те ще се скапват някъде на второто скачане или при първото по-натоварващо упражнение.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР