Ако в нашето поведение и емоции усещаме различни слабости и

...
Ако в нашето поведение и емоции усещаме различни слабости и
Коментари Харесай

Ето как да балансираме чакрите си

Ако в нашето държание и страсти усещаме разнообразни недостатъци и те се отразяват и на физическо равнище, това постоянно е подсказка за повсеместен дисбаланс. Обикновено това се свърза с неправилното действие на нашите седем чакри. Нека забележим по какъв начин да разберете дали някоя от тях има потребност от  балансиране и по какъв начин може да извършите това.

Дисбаланс в кореновата ви чакра, намираща се в региона на репродуктивните органи
5 неща, които би трябвало да извършите, с цел да измененията кармата си
Нашите дейности в предишното въздействат освен на сегашния миг, само че и оказват отражение върху бъдещето ни. Затова е значимо да се погрижим...

Ако страдате от чести хранителни разстройства, усещате напрежение и негативност в себе си, обзема ви възприятие на подозрение или неустановеност, това може да значи, че тази чакра не действа вярно или изцяло. За да я балансирате, е добре да се заобиколите с алено като цвят и да вземете нескончаем душ или вана с топла вода, да си вършиме повече разходки и да имате чест допир с природата, или пък да практикувате йога извършения.

Дисбаланс в сакралната чакра, намираща се в региона на пъпа и долната част на корема

Ако не се чувствате привлекателни, или имате проблеми с половата система, това демонстрира, че сакралната ви чакра е с нарушен баланс. Оранжевото може да уравновеси това място, както откъм цветове в ситуацията към вас, по този начин и с оранжевите плодове и зеленчуци. Също по този начин е добре да бъдете заобиколени и от детайла вода, с цел да може да елиминирате отрицателните страсти. Разхождайте се около разнообразни водоеми, езера, реки или море. Може да сложите в стаята си и картини на морска и водна тема.

Дисбаланс в манипура чакра, намираща се при слънчевия ви сплит

Основен симптом за дисбаланс в тази чакра е обвързван с храносмилателни и стомашни нарушавания и проблеми, отмалялост и сензитивност към рецензии и мнение на близките. За баланс е добре да пиете билкови чайове за утешение на стомаха, както и да хапвате джинджифил, който е прочут с потребните си свойства по отношение на сходни проблеми.
Съвети, които ще ви оказват помощ да започнете да медитирате
Медитацията е доста позитивно упражнение да се свържем с нашата несъзнавана страна и да забележим живота по-позитивно. Казваме ви ключове...

Дисбаланс в сърдечна чакра, намираща се в региона на гърдите

При дисбаланс на тази чакра нормално се появяват признаци като проблеми със сърцето, болки в гърба, възприятие на яд и самотност. За баланс е добре да си вършиме чести разходки измежду природата, да се научите да контролирате гневните си прояви и да вършиме повече позитивни неща и положително на близките, без да очаквате отмъщение.

Дисбаланс в гърлена чакра, намираща се в региона на шия

Ако тази чакра ви е в дисбаланс, главните признаци са свързани с болки в гърлото и региона на раменете и врата, компликации при себеизразяване, заекване. Ако пеете и развивате гласните си струни, това ще отвори тази чакра и ще я балансира. Добре е да се пробвате да не лъжете и казвате истината пред близките и да се пробвате повече да изразявате мнението и концепциите си, вместо да ги подтискате в себе си.

Дисбаланс в чакрата на третото око, намираща се сред веждите в региона на челото
Учени: Този табиет потвърдено удължава живота
Ежедневната медитация е способна да усили продължителността на живота. Това оповестява " Експрес " с позоваване на изследване на американс...

Ако имате проблеми с очите, усещате намаляване на паметта или главоболие, проблеми с ушите, това са съществени признаци за какофония на чакрата. Може да опитате да я хармонизирате, като употребявате етерични масла от лилави билки като лавандула, да вземем за пример, също по този начин са ядете лилави храни като горски плодове, алено зеле и така нататък

Дисбаланс в теменната чакра, намираща се на върха на главата

Ако усещате депресивни положения, сензитивност към светлина, проблеми с убеденост, нарушено кръвообращение, това са неразположения, свързани с какофония на тази чакра. Балансирайте я с медитиране и добър сън.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР