Ако в живота ви се случи нещо ново, опитайте следното:

...
Ако в живота ви се случи нещо ново, опитайте следното:
Коментари Харесай

Безсмислените разговори водят до огромни загуби на енергия, особено ако обсъждате емоциите си

 Ако в живота ви се случи нещо ново, пробвайте следното: не казвайте на никого за това, даже в случай че в действителност желаете да го споделите с някого. Просто го пазете за себе си и по този метод ще запазите силата и капацитета, които носи тази обстановка.

Дори в случай че някой различен човек се опита да ви опише за себе си, отново бъдете сдържани и контролирайте страстите си. Така няма да допуснете събеседника да стартира да манипулира себе си, употребявайки възприятията ви.

Целият смисъл е да можете да се сдържите в точния момент. Думите и мислите в идентична степен въздействат на живота на човек. ДНК възприема тези мисли както ушите възприемат речта. Същото важи и за четенето: всеки прочетен ред влияе на молекулите на ДНК, тъй като последните са доста податливи както на звукова, по този начин и на образна информация.

Информацията, прочетена в цялостна тишина, посредством електромагнитни канали, попада в ядрото на всяка от клетките на човешкото тяло. При това някои текстове подтикват генетичния уред, до момента в който други го повреждат.

Думите на молитвата разсънват нашия капацитет, активирайки ресурсите на генетичния уред, а проклятията, в противен случай, блокират естественото развиване на тялото.

ДНК внезапно реагира на мислите на индивида и на това, което чете: всичко това се отсрочва в генетичния материал, по един или различен метод, променяйки целия прочут „ метод на живот “ на клетъчно равнище. Някои думи могат да причинят риск от рак, до момента в който други могат да доведат до излекуване.

Когато казвате или мислите, че сте наддали, продължавате да наддавате на тегло. А в случай че казвате, че сте отслабнали, тогава единствено влошавате положението си, тъй като думата „ слаб “ носи негативен подтекст: „ неприятен “, „ незадоволително добър “.

Кажете „ станах по-строен “ и позитивният резултат от сходни думи няма да ви кара да чакате дълго.

Ако не ви се случва нищо неприятно, не трябва да мислите за нещо сходно. А още по-важно – даже не говорете за това на глас, тъй като поговорката „ речено – свършено “ се е появила неслучайно …

Вашите крясъци, проклятия и обиди към различен човек въздействат освен на живота му, само че и на вашия. Така Подсъзнателно унищожавате позитивната си сила, навличайки сходни проклятия върху себе си и децата си.

А когато замените отрицателните мисли и думи с положителни, към вас се образува обвивка, състояща се от обич и добрина, която надеждно ви защищава от всичко неприятно.

Превод на публикацията – Learn To Talk Less: Your DNA Is Listening

Дори и вашият най-зъл зложелател не може да ви навреди повече, в сравнение с личните ви мисли

9 перли на будистката мъдрост, които оказват помощ за реализиране на вътрешен мир Будистките мъдри изявления излизат отвън рамките на религията. Тяхната радикалност и фокусиране върху най-важното, оказват помощ вярно да се…

Цялата публикация

Използвайте мислите си с цел да се излекувате: Само физика и никаква магия!

 

Само Вие решавате къде да ви водят мислите – в тъмнината или светлината. Учени в региона на квантовата физика са потвърдили: значима е не толкоз същинската действителност, която ни заобикаля,…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР