Ако в близките десетилетия назад единственият начин да променим нещо

...
Ако в близките десетилетия назад единственият начин да променим нещо
Коментари Харесай

Най-добрият стимулатор на колагена

Ако в околните десетилетия обратно единственият метод да променим нещо във визията си  беше пластичната хирургия, през днешния ден това е допустимо посредством десетки естетични неинвазивни или минимално инвазивни процедури. Здрава кожа и минимално наранена от процесите на стареене – това са водещите цели на актуалната хармония. Търсим най-ефективните решения и това ни води в Пловдив в Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия „ Дерма Плюс “ при доктор Магдалина Гюрова. Тя е експерт кожен лекар и венеролог, основен помощник към Катедра по дерматология и венерология при Медицински университет – Пловдив, член на Международната академия по козметична дерматология (IACD). ИЗВЕСТНОТО ЗА СТАРЕЕНЕТО Колагенът – той е в основата на стареенето на кожата, или по-точно понижаване на количеството и качеството му в другите ѝ пластове. Първите промени виждаме по лицето си – контурът се отпуска, появяват се бръчки и назолабиални гънки, клепачите се отпускат, веждите трансформират позицията си, нарушава се линията на брадичката и типът на кожата (с понижена разтегливост, нарушена гладкост и тургур). Съвременната здравна просвета потвърждава, че без колагеностимулиращи процедури битката ни със стареенето няма да се увенчае с естетични и хармонични резултати.

ХИАЛУРОНОВ ФИЛЪР VS. КОЛАГЕНОСТИМУЛАТОР Според доктор Магдалина Гюрова са познати няколко научно потвърдени метода за стимулиране на колагена – минимално инвазивни процедури, осъществявани от експерт кожен лекар. Сред необятно известните е омрежената хиалуронова киселина (хиалуронов филър). Но стимулирането на синтеза на колаген с този способ е доста по-слабо, а количеството материал, нужен за доближи резултата на така наречен колагеностимулатори, е доста по-голямо. Натрупването при някои пациенти води до отоци, неравности и дисторция на лицето. Естетичен резултат се реализира посредством съчетаването на разнообразни способи на колагеностимулация. А самостоятелният проект се изготвя според от възрастта, пола, здравословното положение, степента на анатомично разпределяне на тъканите, хранителния режим и нездравословни привички на пациента.
РЕШЕНИЕТО RADIESSE От 2011 година доктор Гюрова работи с Radiesse – филър с най-вече клинични изследвания и най-универсално приложение. Той съдържа 30% гладки микросфери калциев хидроксилапатит – биологичен материал, главната минерална съставна част на костите и зъбите, което го прави безвреден, биосъвместим, биоразградим, нетоксичен и неантигенен, т.е. това е натурален артикул, който не съдържа непознати белтъчни молекули. Хидроксилапатитът е суспендиран в 70% натриев карбоксиметилцелулозен гел притежател, употребен в хранителната индустрия. На колаборацията сред двете се дължи и двойният резултат на Radiesse при попълването на бръчки – неотложен резултат, дължащ се на гела, и нескончаем резултат, дължащ се на калциевия хидроксилапатит, който продължава да подтиква колагеновия синтез 12 месеца след инжектирането.  Много са аргументите за избора на работа с Radiesse, които доктор Гюрова изброява. Биохимичната интензивност на препарата провокира процеси, разследване на които кожата е по-гладка, по-здрава и с искра. Безопасността на Radiesse е обезпечена посредством утвърждението от FDA още през 2003 г.Продуктът е многофункционален и може да се употребява за сложна терапия на разположение и тяло. Резултатите от него са естествени, като с минимално количество се реализира оптимален лифтиращ резултат, който при повтаряне на процедурата в границите на 6 месеца може да се задържи до две години. Инжекциите с Radiesse са бързи и относително безболезнени процедури, а възстановителният интервал е до 24 часа.За край доктор Гюрова припомня, че за качествено произвеждане на колаген е належащо с изключение на ефикасен стимулатор, също и контролиране на всички хормонални, метаболитни, неврологични и съдови болести на организма, както и елиминиране на нездравословните фактори.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР