Ако украинската контраофанзива се провали, американските власти могат да принудят

...
Ако украинската контраофанзива се провали, американските власти могат да принудят
Коментари Харесай

Ще принудят ли американците Киев да преговаря с Путин, ако се провали в контранастъплението?

Ако украинската контраатака се провали, американските управляващи могат да принудят Киев да договаря. Такава догадка развива в собствен коментар немския талоид " Bild ".

Подобни дейности на американските управляващи са вероятни на фона на идните избори в Съединени американски щати и компликациите да се изясни непрекъснатата поддръжка на Украйна, се споделя в публикация на медията.

„ Ужасният сюжет, който също се разиграва и зад затворени порти в Украйна, наподобява по този начин: в случай че офанзивата се провали макар западните оръжия, натискът на Съединени американски щати, изключително върху Украйна, може да се ускори, да стартира да се приказва за договаряния... “, акцентират създателите на публикацията.

Украинските управляващи не желаят да договарят с Руската федерация, до момента в който окупаторите са на украинска земя. Президентът Володимир Зеленски разкри същността на украинската формула за мир. По-специално това включва възобновяване на териториалната целокупност на Украйна, в това число окупирания полуостров Крим. Киев ясно уточни, че няма да даде и сантиметър от своята земя на Русия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР