Ако трябва да сме обективни, в нито една друга партия

...
Ако трябва да сме обективни, в нито една друга партия
Коментари Харесай

Гюнер Тахир: Пеевски и Доган са взаимнозависими, най-вече финансово

" Ако би трябвало да сме справедливи, в нито една друга партия човек с биографията и имиджа на не би могъл да заеме никакви позиции, да не приказваме за управителни ". Това съобщи в предаването " Кой приказва? " по Дарик радио Гюнер Тахир, някогашен зам.-председател на.

Той е и един от създателите на партията. Напуска през 1997 г, само че до през днешния ден следи от близко процесите в партията.

Почетният ръководител на Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от предходната седмица прикани в послание към членовете на партията тя да има двама съпредседатели - и Джевдет Чакъров - дълготраен партиен функционер, доктор, министър на околната среда и водите при тройната коалиция.

" Единствената партия, която не се вмества в обичайното разбиране " политическа партия " е. Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от в този момент се прави на наблюдаващ от Организация на обединените нации и занапред е открил, че, видите ли, като партия е тръгнала по пътя на това да бъде корпоративна и платена партия. Но тук разумно, човек от българския народ би споделил " положително утро, вие в този момент ли го разбирате, господин Доган? ". А кой направи тази партия корпоративна и платена - самият Доган. Откога - през цялото време ", уточни още Гюнер Тахир.

По думите му издигането на Пеевски толкоз високо в редиците на партията не е станало по някакъв натурален метод, да вземем за пример той да се е потвърдил, а в противен случай - този човек е насаден.

Той бе безапелационен, че се е трансформирала от дълго време във функционалност на Доган, а не противоположното. " Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от е подчинил цялата партия на своите персонални ползи ", добави Гюнер Тахир.

" Когато не си пристигнал на върха на една партия по натурален път, тогава ставаш подвластен директно от този, който те предлага. В момента съгласно мен може би надвива Доган, само че Пеевски и Доган са взаимнозависими - най-много финансово, тъй като Доган през годините постоянно е избивал някакви комплекси, може би от детските му години, когато Държавна сигурност го е хранила и е поемала разноските му. Аз не си припомням през годините на комунизма някой да е съумял да влезе в университет със слаба оценка, до момента в който Доган е влизал и са го записали 3 месеца по-късно. Това са парадоксите на това, което е заложено още преди 1989 година Затова в тази партия има такива аномалии, тъй като при самото й основаване това е заложено ", разяснява още той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР