Ако трябва да говорим за вечни класики при зимните якета,

...
Ако трябва да говорим за вечни класики при зимните якета,
Коментари Харесай

30 години по-късно това яке продължава да е по-модерно от всякога

Ако би трябвало да приказваме за безконечни класики при зимните якета, то незабавно бихме насочили вниманието си към късото пухкаво яке на The North Face и по-точно моделът Neptse. Той е основан през далечната 1992 година, като задачата на марката тогава е да предложи високоефективно връхно облекло за съществени планински катерачи. Леко, защитаващо в неприятни условия и задържащо топлината, те оферират това яке, което през 1996 година е създадено и за по-ежедневна приложимост.

През годините сме виждали и не малко звезди, които да се приютяват в меката му прегръдка – Джарет Лето, Ариана Гранде, Бела Хадид, Дженифър Анистън, Кендъл Дженър, Емили Ратайковски, а наскоро и  бе видяна по улиците на Лос Анджелис, облечена с типичен Neptse. Разбира се, нейната половинка Джъстин също от време на време може да бъде засечен с паметния модел.
               

Няма по какъв начин да забравим и, която преди време направиха Gucci и The North Face, в която цветното въображение на Алесандро Микеле беше пренесено върху комфорта на моделите, които основава този бранд, учреден още през 1966 година в Сан Франциско от двама фенове планинари. С модели от това съдействие се снабдиха много известни персони, а даже излезе на сцената с едно от якетата.
               

Спортната марката постоянно е заемала особено място в модата посредством и на други свои дизайнерски колаборации, само че от предходната година за реабилитирането на късото пухкаво яке способстваха и инфлуенсърите, които не спираха да ни демонстрират по какъв начин можем да го стилизираме в студените дни. Защото Neptse е съвършено за актуалните зимни условия, изключително през уикендите. А в галерията ще видите и няколко онлайн места, от които може да си го поръчате. 
               

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР