Ако TikTok завърши на търга — и това е голямо

...
Ако TikTok завърши на търга — и това е голямо
Коментари Харесай

TikTok може да привлече редица кандидати, но сделката ще се сблъска със сериозни препятствия

Ако TikTok приключи на търга — и това е огромно в случай че — някогашният министър на финансите Стивън Мнучин е заинтригуван.

Мнучин, който е служил при някогашния президент Доналд Тръмп, сподели пред Squawk Box на CNBC в четвъртък, че възнамерява да сътвори капиталова група, която да закупи TikTok. „ Това би трябвало да бъде благосъстоятелност на американския бизнес. Няма метод китайците да разрешат на американска компания да има нещо сходно в Китай “, сподели Мнучин.

Забележките на Мнучин пристигнаха, откакто Камарата гласоподава 352-65 за законопроект, който ще забрани известното приложение за обществени медии в Съединени американски щати, в случай че неговият основан в Китай притежател, ByteDance, откаже да продаде своя дял. Той не предложи детайлности за това кой може да се причисли към групата вложители или за вероятната оценка на TikTok.

е изправен пред несигурна орис. Президентът Джо Байдън към този момент сподели, че ще подпише мярката като закон, в случай че стигне до бюрото му.

Ако мярката бъде призната, Bytedance ще разполага с шест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР