Ако сватбените обети ви разплакват всеки път, не знаете какво

...
Ако сватбените обети ви разплакват всеки път, не знаете какво
Коментари Харесай

Защо едно 4-годишно момче се разплака заради сватбената реч на доведената си майка

Ако сватбените клетви ви разплакват всякога, не знаете какво ви чака, четейки тази история. Ако пък не се трогвате толкоз елементарно, то в този момент сигурно ще се просълзите.

Сватбата на Емили Лиън, авиатор във военновъздушните сили и морския офицер Джошуа Нювил е малко по-различна и доста по-трогателна, тъй като булката взема решение да прочете два обета - единия към бъдещия си брачен партньор, а другия към доведения ѝ наследник.

"Искам да бъдеш в сигурност, да бъдеш твърдоглав и да си добър човек ", по този начин стартира речта си булката, а дребният Кейдж стартира да плаче, чувайки тези благи думи от дамата, която скоро ще бъди негова доведена майка.

На сватбеното видео се вижда по какъв начин 4-годишното момче се разплаква и прегръща Емили, която го успокоява и му споделя да не плаче.

"Знам, че в един миг с теб ще си опонираме, само че се надявам с цялото си сърце, че когато пораснеш ще схванеш, че съм правила всичко това, тъй като те обичам и желая най-хубавото за теб. "

"Ти ми оказа помощ да се трансформира в дамата, която съм през днешния ден и въпреки аз да не съм ти дала дара на живота и не съм те довела на този свят, ти ми даде себе си като подарък. " - по този начин приключва трогателния обет на булката към дребния ѝ доведен наследник.

Малкият Кейдж заставам от самото начало до доведената си майка, до момента в който тя четеше обета и на своя брачен партньор, ставайки очевидец на огромната обич посред им.



За още вести, изтеглете мобилното приложение на Edna.bg от ТУК!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР