Ако сте отскачали на екскурзия или посещение до някоя средиземноморска

...
Ако сте отскачали на екскурзия или посещение до някоя средиземноморска
Коментари Харесай

Защо хората в Средиземноморието живеят младолики старини

Ако сте отскачали на екскурзия или посещаване до някоя средиземноморска страна, то безспорно сте забелязали младоликите старци, изпълнени с дух. Ако сте се питали по какъв начин се резервират витални и щастливи, ето някои вероятни отговори.

Средиземноморската диета оказва помощ при диабет

Диета
10-те храни, които ще задържат младостта за най-дълго
Вероятно всички сме наясно, че здравословното ни положение зависи най-много от храната, която консумираме и метода на живот, по който см...
Прочети повече
Средиземноморската диета е извънредно известна в целия свят. Тя се ползва освен за намаляване и само че и като метод за хранене, който поддържа здравето и жизнеността на организма. В този вид хранене влизат храни като прясна риба, свежи плодове и зеленчуци, цитруси, ядки и зехтин. Месото и зехтина съдържат потребните мазнини Омега, които се грижат за холестерола и вярната сърдечна активност. Плодовете и зеленчуците набират фибри и витамини, които дават сила, а ядките са отлично допълнение на минерали за ставите и костите.

Средиземноморска салата с паста за топлите следобеди

Движението

Средиземноморските страни нормално са горещи целогодишно и разрешават разходки и спорт навън. Всяка заран можете да забележите по какъв начин по крайбрежието се разхождат, тичат или упражняват възрастни хора. Водата и йодните изпарения също благоприятстват положителното здраве на белите дробове и зареждат мозъка и кръвта с О2.

Баланс
СПРЕТЕ да вършиме това, в случай че не желаете да остареете прибързано
Замисляли ли сте се в миналото, че има редица неща, които вършим в всекидневието си, без да си даваме сметка, че точно те ни карат да изглеж...
Прочети повече
Здравето и жизнеността са композиция от придвижване, вярна диета и спокоен живот. Стресът е главен фактор за стареене на клетките, който се отразява както вътрешно по този начин и външно. Важно е да следим положенията на организма си, да се излагаме на слънце, с цел да поемаме задоволително витамин D и да се храним вярно.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР