Ако сте от хората, за които виното наистина е напитката

...
Ако сте от хората, за които виното наистина е напитката
Коментари Харесай

7 задължителни песни за плейлиста на всеки любител на виното

Ако сте от хората, за които виното в действителност е напитката на боговете и ви споделя истории за изобилие, забавление, безгрижност и добре прекарано време, то няма метод да не смятате, че положителното вино не може без компанията на класна музика.

Ето и кои песни подбрахме тематично през днешния ден, с цел да отбележим 14 февруари - празника на обичаната ни напитка.

The Days of Wine and Roses - Франк Синатра

Тази ария е записана от доста известни реализатори от 60-те години. Нашите обичани версии обаче са две - тези на  на Боби Дарин и Франк Синатра. Като ги  слушаме се сещаме за пенливо вино. Мехурчетата, въпреки радостни и сантиментални, отразяват и известна носталгия - тъкмо както и песента.

How Does the Wine Taste - Барбра Стрейзънд

Обичаме осъществяването на  Барбра Стрейзънд  на тази ария написана за Вики Кар. Обичаме и в хладните зимни вечери да отпиваме замечтано от чаша с класно каберне совиньон и тъкмо това имаме намерение да създадем през днешния ден.

Hey Brother, Pour the Wine - Дийн Мартин

Дийн Мартин е един от тези артисти, които с неповторимия си глас и жанр накараха мнозина да се влюбят в песните му. Песента е свежа и лека и ни подухва асоциации за морски бриз и охладено бяло вино. 

Вижте останалите - на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР