Ако сте от хората, които вярват в зодии и астрологични

...
Ако сте от хората, които вярват в зодии и астрологични
Коментари Харесай

Как изглежда мечтаният дом според зодията ви

Ако сте от хората, които имат вяра в зодии и астрологични предсказания, сигурно ще ви бъде забавно да разберете по какъв начин е най-подходящо да обзаведете дома си съгласно зодиакалния ви знак.

Ако пък не сте от тези хора, надникнете към предложенията и може би ще си харесате нещо за ободряване на жилището ви.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ПЕРФЕКТНИЯТ ДОМ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Овенът да вземем за пример обича да му бъде пространно.

Импулсивни персони, подвластни на оптимизма и желанието за динамичност и живот на бързи обороти, родените под този знак не трябва да задържат нищо ненужно в дома си, поучават девойките от Edna.bg.

Въпреки това, Овенът не би трябвало да не помни да съхранява дребни мемоари под формата на сувенири от другите места, които е посетил, както и фотоси на обичаните си хора. Това ще му донесе баланс и ще му припомня, че макар стремежа си с рогата напред, в живота има и хора, които държат на него и които не би трябвало да не помни.

За Раците пък най-важното нещо в дома е уютът.

Домът е там, където е сърцето – може да се одобри за тяхно кредо. Те желаят спокоен, комфортен дом, по опция по-малък, с цел да им основава чувство, че са се сгушили в черупката си. Всичко би трябвало да бъде на една ръка разстояние, тъй че повечко шкафове и скринове са идеални за тях. Ще ги затрупат с обичаните си движимости, в това число и прикрит някъде шоколад.

Пълна диаметралност на Рака е Лъвът, за който многото не е задоволително.

На тях им би трябвало шир и светлина. Големи прозорци, гледащи към слънцето, още по-голямо легло, с цел да се излежават царски и голям дрешник, който да побере всичките им облекла. Препоръчителните цветове за Лъвовете са ярки и топли.

Колкото и да харесват аленото обаче, ще сбъркат с него, в случай че го изберет за водещ цвят в дома. Той ще подклажда темперамента им и по никакъв начин няма да спомогне за по-балансиран и спокоен живот.

Потърсете вашата зодия в галерията.

Във видеото горе разберете от какво се впечатлява всяка зодия.

Четете още:

Най-досадната линия на всяка зодия

За какво е роден всеки знак от зодиака

С коя известна персона сте от една и съща зодия

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР