Ако сте между оцелелите въпреки принудителното затваряне с , ето

...
Ако сте между оцелелите въпреки принудителното затваряне с , ето
Коментари Харесай

Защо жените убиват: за връзките отвъд клишетата

Ако сте сред оживелите макар насилственото затваряне с, ето ви няколко свежи хрумвания и мотивация по какъв начин да се отървете от нея при вероятно възобновяване на рестриктивните мерки. Такива открих в сериала от стрийминг платформата на CBS All Access, " Защо дамите убиват " . Зад десетте епизода стои името на индивида, виновен за триумфа на “Отчаяни съпруги ” – Марк Чери.

Красив дом става три пъти сцена на трагични събития, завършващи със гибел на един от живеещите в него. Историите се развиват през 60-те, 80-те и 2019 година. Всяка една отразява времето, нравите, типичните настройки. От тази на образцовата стопанка Бет Ан, в ролята Дженифър Гудуин ( " Имало едно време ", " Той не си пада по теб " ), през тази на блестящата световна лъвица Симон (), до тази на разкрепостената бисексуална адвокатка с отворен брак Тейлър (Кърби Хауъл-Баптист) и оформилата се тройка с попаднала посред съпрузите очарователна психопатка.

Паралелните разкази за невярност,, битка, възмездие са изненадващи, свежи, излизащи от клишето. Развеселяват – нещо доста значимо в комплицираната обстановка на живота ни през днешния ден, само че и ни карат да се замислим и да си зададем въпроси.

Допълнителен плюс на " Защо дамите убиват " е блестящият актьорски състав, в който с изключение на посочените три дами влизат и Александра Дадарио, Джак Дейвънпорт, Сам Джегър, Рийд Скот, Алисия Копора, Кейти Финеран и други. След огромния триумф на сериала може да се чака и втори сезон, само че бъдещето ще покаже.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР