Ако сте кликнали върху тази статия, защото сте наистина загрижени,

...
Ако сте кликнали върху тази статия, защото сте наистина загрижени,
Коментари Харесай

5-те неща, които той ще спре да прави, след като те е разлюбил

Ако сте кликнали върху тази публикация, тъй като сте в действителност загрижени, че вашият другар ви е разлюбил, тогава първото нещо, което би трябвало да знаете, е да се доверите на себе си.

Не вярвате? Е, това го споделят специалистите.

“Това не е нещо, което хората просто си фантазират, в случай че няма предупредителни знаци ”, споделя Ерик Ресник, онлайн експерт по запознанствата, който има доста клиенти, които го търсят, откакто връзката им се провали.

Някои от тези предупредителни знаци са изброени по-долу, прочетете, само че знайте, че чувството ви би трябвало постоянно да е преди всичко.

        1.Той не е деен участник във вашата връзка

Може би не изслушва по този начин, както преди. Може би той е бил в действителност отворен прочувствено, а в този момент те пренебрегва. Може би той не желае да прави проекти с вас, когато го питате за неговите хрумвания за уикенда.

Според Ресник, без значение дали човек влага изпитание във взаимоотношенията, това е главен знак, че те разлюбват.

Тези признаци сами по себе си не значат безусловно, че някой не те обича. Стресът – изключително стресът за парите или от работата – може да дефинира до какъв брой е кадърен човек да взе участие в прочувствени връзки.

Единственият метод да разберете какво в действителност се случва е да попитате.

        2. Интимните връзки изчезват трагично

Според сексолог Стефани Трейдгил, неналичието на фамилиарност е главен индикатор, че нещо не е наред в една връзка.

“Често се счита, че дамите го вършат, с цел да запълнят прочувствените си потребности, а мъжете – с цел да задоволят физическите си потребности ”, споделя Трейдгил. “Въпреки това, в моя клиничен опит и прочувствената връзка е значима за мъжете. ”

Интимната непосредственост служи и, с цел да се чувстваш обичан, скъп и обвързван с другия. Тя изяснява, че някои хора я търсят, с цел да усещат тези неща, а някои би трябвало да ги усетят, преди да я потърсят.

Въпреки това, интимните връзки са главно средство за посрещане на нашите потребности за обич и схващане.

“Виждам това повече у мъжете ”, споделя Трейдгил. “Те споделят, че желаят повече физически прекарвания, само че това, което в действителност желаят е да запълнят тези неналичия. ”

Както при напъните в една връзка, неналичието на фамилиарност не значи безусловно липса на обич. Има многочислени фактори, които могат да попречат на тази част от живота на някого, а в случай че потребностите не са задоволени нито в спалнята, нито отвън нея, би трябвало да се организира открит и почтен диалог.

       3. Той не флиртува с теб

В взаимозависимост от езика на любовта, вашият сътрудник може да демонстрира любов, като ви подарява дарове или просто ви споделя, че изглеждате добре. Какъвто и да е този език, вие сигурно ще забележите, когато изчезне.

“Ако той не ви прави комплимент по метода, по който го е правил преди, това е знак, че той е изгубил интерес ”, споделя Ресник. “Това може да е нещо, което идва от него самия или нещо, което вие проектирате върху него. ”

Хората поставят доста старания както за външния/физически си тип, по този начин и в обществените си връзки, когато се влюбват за първи път, отбелязва Трейдгил. Флиртуването и съблазняването изискват изпитание, което би трябвало да продължи да се прави, с цел да продължи връзката.

“Ако забележите, че към този момент не сте приоритет в живота му, това е знак, че той се е отказал или е на път да го направи ”, споделя Трейдгил.

4. Той поставя по-малко старания да се грижи за себе си

Флиртуването  и съблазняването не се случват единствено по един единствен метод, показва Трейдгил. Когато се влюбят, хората са склонни да бъдат доста деликатни към личния си външен тип.

Знаете, оня мотивационен подтик, който получавате след разлъка, когато започнете да посещавате фитнес залата или да пазарувате? Това идва от съвсем примитивен боязън, че няма да можете да привлечете нов сътрудник.

Ако сътрудникът ви към този момент не се грижи за себе си, това е знак, че някои други неща във връзката може да се подхлъзнат.

“Той може също по този начин да спре да се ангажира с вас или да се отдръпне в опит да се сътвори отдалеченост ”, прибавя Трейдгил.

5. Не желае да взема решение проблемите във връзката

“Мъжете имат биологични потребности да обезпечават и пазят. Те също са склонни да вземат решение проблеми и желаят да “поправят ” това, което не работи в връзките “, споделя Трейдгил.

Изненадващо е това, което споделя терапевтката – 90% от запитванията, които тя получава, идват от мъже.

Така че, в случай че насочите горепосочените проблеми към вниманието на колегата си и той не желае да работи върху тях, това е сериозен знак, че в случай че връзката към този момент не е свършила, скоро ще свърши.

Както при всяка връзка, връзката е основна. Ако се притеснявате, че любовта изчезва, тогава е време да седнете и да поговорите с колегата си.

И в случай че той не ви дава този диалог, значи това може да е цялата информация, от която се нуждаете.  Зарязвайте го.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР