Ако сте гледали първи сезон на телевизионната поредица, а ние

...
Ако сте гледали първи сезон на телевизионната поредица, а ние
Коментари Харесай

Дженифър Анистън се завръща с The Morning Show

Ако сте гледали първи сезон на телевизионната поредност, а ние го направихме на един мирис, то сигурно ще очаквате с неспокойствие нетърпение датата 17 септември, тъй като тогава ще бъде премиерата на втори сезон.

The Morning Show се завръща и още веднъж в основните функции ще гледаме Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун, като към тях ще се причисли и Джулиана Маргулис. Повече от четири години след финала на „ Добрата брачна половинка “ актрисата ще играе Лора Питърсън, водеща на UBA News, която ще има своя основна роля в сериала.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Entertainment Weekly (@entertainmentweekly)

Ще забележим още веднъж и Стив Карел и Били Кръдъп. Вторият сезон трябваше да се появи още през 2020 година, само че пандемията промени изцяло графика в цялата промишленост.

Анистън и Уидърспун започнаха да пускат бекстейдж фрагменти от снимачната площадка в края на предходната седмица, с което издадоха, че продължението на сериала въпреки всичко ще се случи. В него ще забележим по какъв начин се развива тематиката за непозволеното половото държание на работното място, която бе наранена и в първи сезон, като сигурно ще бъде намесена и пандемията.

Преди нея екипът съумя да снима едвам два епизода, само че след случилото се в целия свят се постанова сценаристите да пренапишат част от историята. „ Ние демонстрираме утринно шоу, което се занимава с настоящите тематики от света, с расизма, несправедливостта и несъмнено, нямаше по какъв начин да не прибавим Covid-19 “, споделя режисьорката Мими Ледър, която прибавя, че „ сюжетът ще отразява света, в който живеем. “

А в този момент вижте и филмовия откъс! Надяваме се, че вторият сезон ще бъде също толкоз добър, тъй като сме виждали и неприятния образец, когато продълженията на някой хитов сериал могат да се трансфорат в огромно отчаяние.



 
Дженифър Анистън за #MeToo, The Morning Show и " Приятели "

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР