Ако смятате, че не е необходимо да почиствате органичните плодове

...
Ако смятате, че не е необходимо да почиствате органичните плодове
Коментари Харесай

Задължително правете това с купешкото грозде преди да го ядете

Ако смятате, че не е належащо да почиствате органичните плодове и зеленчуци, като конвенциално създадените, защото не са покрити с пестициди и химически субстанции, е допустимо да допуснете огромна неточност.

Това значи, че въпреки и да не са отгледани като стандартни плодове и зеленчуци, те могат да съдържат други субстанции на повърхността. Някои натурални артикули се отглеждат с естествени торове и подобрители на почвата, в това число хумус, тор и костно брашно. Ето за какво би било потребно да си приготвите натурален " препарат " за разчистване на плодове и зеленчуци благодарение на сода за самун.
 Задължително запалете свещ в буркана преди да пандизите зимнината Задължително запалете свещ в буркана преди да пандизите зимнината
Този неповторим и напълно естествен метод на предпазване е подобаващ както за домати и краставици, по този начин и за ябълки, праскови, кайсии и сливи...

Содата за самун е натурален детайл под формата на минерал, разперен във вода. Той е наличен и може да бъде открит елементарно. Най-хубавото от всичко е, че содата съставлява биопестицид, който предотвратява растежа на някои типове бактерии, вируси и гъбички.

Разтворете няколко супени лъжици сода за самун в 1-2 чаени чаши вода.

Почистете плодовете и зеленчуците с приготвения разтвор.

Накрая ги изплакнете с вода, с цел да премахнете следите от приложимост на продукта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР