Ако смятате, че богатите и известните живеят щастливо, то бързаме

...
Ако смятате, че богатите и известните живеят щастливо, то бързаме
Коментари Харесай

Богатите също плачат: Защо известните и успели хора са НЕЩАСТНИ в любовта?

Ако смятате, че богатите и известните живеят щастливо, то бързаме да ви изненадаме. Това въобще не е правилно. И ето за какво.

Спомняте ли си телевизионния сериал " Богатите също плачат ", който нашите майки гледаха с неспокойствие? Тогава заглавието на тази сапунена опера изглеждаше извънредно неуместно. Е, по какъв начин да плачеш, когато не би трябвало да работиш, татко ти не пие, не те бие и има толкоз доста разкош в близост. „ От досада полудяват “, както се споделя у нас. Сега от ден на ден и повече съумели мъже губят задачите си в живота, просто се отегчават от живота. Зад идващия аероплан и яхта има въпроси:

Наистина ли това ми би трябвало?

Колко още ми би трябвало, с цел да е задоволително?

Какво се случва, когато задачите свършат?

Трябва ли ми някой, в случай че нямам всичко това?

Защо е толкоз ужасно да останеш самичък със себе си?

И това се отнася освен за мъжете. Жените, които са избрали финансовото благоденствие, а не себе си, са принудени да поддържат този облик на „ щастливи, мощни, самостоятелни “, забравяйки за потребностите на дребното момиченце, живеещо вътре.

Пример за това е Мерилин Монро. Баща й заобикаля незабавно след раждането на бебето, майка й страда от психологични разстройства, нервност и безусловно не е била подготвена да отгледа дете. Дала я на сестра си, която от своя страна поверила грижите за момиченцето на сиропиталището.

Известно е, че благосъстоянието не е всичко, само че все по-често виждаме по какъв начин най-богатите и известни хора в действителност въобще нямат триумфи в любовта. Изневери, голям брой разводи, честа промяна на сътрудници. Всички тези неща съпровождат тези, за чиито благосъстояние можем единствено да си мечтаем. Защо се случва по този начин? 

Вижте в галерията: 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР