Ако Слави Трифоновнаправи кабинет и му е необподима нашата подкрепа

...
Ако Слави Трифоновнаправи кабинет и му е необподима нашата подкрепа
Коментари Харесай

Нинова: Нови избори ще върнат Борисов на власт


Ако Слави Трифоновнаправи кабинет и му е необподима нашата поддръжка за този кабинет по политиките, които ще организира, ще я получи. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в утринния блок на Българска национална телевизия. Тя добави, че социалистите остават основен фактор за бъдещото ръководство. Но по-важни са политиките, безапелационна бе Нинова и по тази причина подсети, че ще желае да чуе проекти и политики, предлагани от останалите партии. Ние водим 4 години борба с този модел, само че бяхме сами, в този момент сме повече партии в Народното събрание, които сме срещу това ръководство. Затова считам, че може да се съберем и обединим по контректни политики, добави Нинова. И в случай че Слафи Трифонов направи предложи кабинет и му е нужна нашата поддръжка по политиките на този кабинет, ще я получи. Протестните партии се обявиха против този модел на ръководство и в случай че сме кардинални, би трябвало да ни направи обединяване против този модел, без да се натрапваме, посочи Корнелия Нинова.

Изборният резултат е тежка загуба за нас, само че сме в ситуацияна политическа мощ, без която не може да се сформира държавно управление, акцентира ръководителят на Българска социалистическа партия.

Нинова съобщи, че моделът " Борисов " не е погубен, а единствено е разтърсен.

Според нея нови избори ще върнат Борисов на власт. И се стимулира - всичко е в негови ръце към момента, той задълбочава окопаването си във властта на всички равнища. Борисов продължава да държи този модел, който е проникнал във всички институции.

При нови избори - страната ще загуби още два месеца безвремие, предизвести Нинова. И добави, че дватата месеца на длъжностен кабинет са незадоволително време за разграждане на този модел.

Лидерът на левицата призна, че Българска социалистическа партия е направила неточности в държанието си, за които е била осъдена от гласоподавателите. Една от тях е, че парламентарната група на левицата не напуща Народното събрание по време на митингите, въпреки че нейни членове са били непрестанно на тях, сподели Нинова.

Обществото ни раздели на досегашни партии и нас ни причисли към статуквото и външни партии. Ние стояхме в залата, с цел да прокараме, с цел да се борим за Изборния кодекс, сподели тя.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР