Ако скоро сте се нанесли в нов дом, ако стените

...
Ако скоро сте се нанесли в нов дом, ако стените
Коментари Харесай

26 идеи, с които да преобразите стените у дома със снимки и илюстрации

Ако скоро сте се нанесли в нов дом, в случай че стените ви още стоят празни, в случай че желаете да излезете отвън класиките за декориране, в случай че лятото не ви е останало време за пребоядисване на стените, то има един елементарен метод да освежите интериора вкъщи си благодарение на фотоси, картини или илюстрации.

Вероятно имате запечатани мемоари, а не желаете фотосите да стоят в албуми, които с години не отваряте. Ето за какво можете да ги сложите в еднотипни или разнообразни рамки и да ги наредите на стената в дневната, кухнята или в коридора. Дори и в банята.

Можете да рамкирате и всевъзможни илюстрации, плакати, които сте си купували във времето, само че все не сте им намирали място, да ги комбинирате и даже изцяло да покриете една стена с тях. Така ще прикриете много недостатъци, с които все не ви остава време да се справите. Днес ви представяме цели 26 хрумвания, измежду които сме сигурни, че ще откриете много ентусиазъм за дома си, в който от ден на ден ще се постанова да прекарваме много време.

 
А по какъв начин да освежите стени с цветни тапети?

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР