Ако ще е подарък, нека да е с кауза.Неща с

...
Ако ще е подарък, нека да е с кауза.Неща с
Коментари Харесай

Ако ще е подарък, нека да е с кауза


Ако ще е подарък, дано да е с идея.

Неща с душа

„ Всичко, което излиза от ръцете на нашия екип е ръчно обработено и опаковано, в него е вложена доста мисъл и обич, има история, душа и собствен живот “.

Така разказват специфичните си коледни артикули в екипа на общественото дружество „ Неща с душа “. За първи път тази година организацията има опция да продава продуктите си във ФАНТАСТИКО – веригата, с обичаи в продажбата на артикули в поддръжка на разнообразни организации.

„ Изработихме коледни играчки за елха от дървен материал, ръчно оцветени и опаковани с доста усърдие и вяра за една споделена и осъзната Коледа. Подготвихме и креативен комплекти, с които всяко дете елементарно може да си декорира независимо дървена картичка-сувенир за празниците “, споделя Велина Добрева от общественото дружество. Продуктите са направени от хора със специфични потребности.



„ В " Неща с душа " https://neshtasdusha.com/ създаваме детски просветителни игри и материали, само че всяка година за Коледа сътворяваме сбирка от коледна декорация, с която да достигнем до домовете и сърцата на още повече хора. ФАНТАСТИКО ни дава тъкмо тази опция, а всяка покупка е в поддръжка на двойната идея на " Неща с душа ": от една страна подкрепя хората с увреждания, с цел да продължат да имат устойчиви работни места в границите на общественото дружество и да упражняват правото си на труд, а от друга – децата в предучилищна и начална учебна възраст, както и тези със специфични просветителни потребности, с цел да се радват на просветителните игри и материали, които нашето обществено дружество създава с доста обич и грижа “, добавя Велина.



Оле Мале

И тази година клиентите на българската комерсиална верига ще открият към този момент познатите им прелестни артикули на „ Оле Мале “ - красиви коледни покривки в разнообразни десени и размери, направени от извънредно качествени платове, както и обичайните играчки за елха, направени от вълна в разнородни цветове.

„ В направата на продуктите са взели присъединяване към 15 майки на деца с увреждания от разнообразни краища на България. Специално в направата на покривките се включиха и няколко майки, с които работим за първи път, и сме щастливи, че можем да предложим толкоз хубав артикул, плод на техния труд “, споделя Неделина Златева от „ Оле Мале “. „ ФАНТАСТИКО обичайно е основен сътрудник за нас. Продажбите в техните магазини са скъп метод да достигнем до повече клиенти и да осъществяваме обороти, които другояче биха били немислими. Приходите от тези продажби са жизненоважни за нас, като организация, както и за майките, произвели продуктите. За „ Оле Мале “ те са късмет за насърчаване на общественото ни дружество, както и за планирането и реализирането на нови артикули, а за майките са средство за прехранване - за тях и фамилиите им. И не на последно място - значимо ни е да покажем на необятен кръг от клиенти какъв брой красиви и качествени неща вършим в „ Оле Мале “, тъй че да знаят, че когато ги купуват, ни оказват поддръжка, само че и носят у дома (или подаряват на някого) нещо хубаво и стойностно “, добавя Неделина Златева.



КаритАрт

„ КаритАрт “ също има свои щандове във ФАНТАСТИКО. На тях ще откриете ангели, шапки-елхи, чанти, свещи, значки, керамични висулки и коледни картички. „ КаритАрт “ сплотява обществените работилници на „ Каритас “ София, които са част от интеграционните и рехабилитационни действия за дами и младежи в неравностойно състояние. Средствата от продадените ръчно направени артикули отиват за поддръжка на хора в потребност, които постоянно имат стеснен достъп до пазара на труда. Участвайки в работилниците, те доразвиват персоналните и обществените си умения.

С всяка покупка на продуктите от „ КаритАрт “, „ Оле Мале “ и „ Неща с душа “ оказваме помощ, а Коледа ще е по-красива, по-уютна и светла.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР