Ако Shiba Inu (SHIB) запази доминиращата си позиция на пазара,

...
Ако Shiba Inu (SHIB) запази доминиращата си позиция на пазара,
Коментари Харесай

Добър момент ли е за покупка на меме криптовалутата Shiba Inu?

Ако Shiba Inu (SHIB) резервира преобладаващата си позиция на пазара, може да се появи евентуална опция за наблюдателните вложители.

Понастоящем SHIB се търгува на цена от $0.0000328, което отразява спад от 19% през последните 7 дни и към 0.5% за последните 24 часа.

Това показване контрастира със забележителния скок, следен през последния месец, когато цената на SHIB се усили съвсем три пъти.

За тези, които не са осведомени, терминът “ ” (основи, движещи ръста) съчетава “ ” (ръст) и “ ” (основи), с цел да опише сюжет, при който характерностите на дадена криптовалута способстват за скок на цената. В случая на Shiba Inu тази идея стана настояща, защото меме монетите в границите на екосистемата означиха незабравим напредък.

Например цената на Dogecoin ( DOGE ) се усили повече от два пъти, а Floki ( FLOKI ) означи седемкратно нарастване през последните месеци.

Въпреки неотдавнашния спад, анализът демонстрира, че SHIB евентуално може да се възвърне. Какви фактори обаче биха могли да доведат до този спад?

Една от забележимите трендове във веригата беше забележителният спад на дейните адреси. На 5 март дейните адреси в мрежата на Shiba Inu надвишиха 55,000, което демонстрира забележителна ангажираност с токена. Последните данни от Santiment обаче демонстрират спад до 11,800 дейни адреса.

По-внимателното разглеждане на този индикатор дружно с ценовото деяние разкрива корелация – нарасналата интензивност на потребителите подхожда на покачването на цената на SHIB, до момента в който намаляването на адресите съответствува с нейното намаляване.

Следователно наподобява, че устойчивата мрежова интензивност е от решаващо значение за внезапното повишение на цената на SHIB.

Въпреки актуалната обстановка крипто анализаторът Rekt Capital счита, че SHIB може да се върне към историческия си връх, като загатна тази опция на 8 март. Според Rekt SHIB може да навлезе във фаза на наново струпване, което евентуално да докара до доста нарастване от над 521%.

Ако това се осъществя, настоящата цена на SHIB от $0.0000328 може да съставлява удобна опция за покупка. Все отново е значимо да се означи, че прогнозите по своята същина са несигурни и няма гаранция, че SHIB ще се върне към предходния си исторически връх от $0.000086.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР