Ако се замислите дълбоко, ще установите как след всяка почивка

...
Ако се замислите дълбоко, ще установите как след всяка почивка
Коментари Харесай

Какво ще се случи с кожата на лицето ви, ако го миете със солена вода?

Ако се замислите надълбоко, ще установите по какъв начин след всяка отмора на морето, лицето ви е по-гладко, по-чисто и въобще е променено към по-добър тип и чувство. 

 Това ще ви изненада! Какво можем да създадем от кожата и костите на рибата? Това ще ви изненада! Какво можем да създадем от кожата и костите на рибата?
Свикнали сме да изхвърляме кожата и костите на рибата и да се любуваме само на потребното месо. Не си даваме сметка обаче, че...

Тайната в действителност въобще не е загадка и нещо, което се употребява от епохи насам, с цел да поддържат дамите млада кожата на лицето си, даже след избрана възраст. 

Това е солената вода. Много постоянно хората са скептично настроени, защото съставките са малко и простички и на фона на всички химически коктейли, които използваме за поддържане на типа си, това ни се коства малко несериозно.

Но истината е напълно друга. Солта подтиква кръвообращението и след измиване със солен разтвор, притокът на кръв се усъвършенства, кожните кафези се обогатяват и кожата добива по-младежки тип.

Още по-хубавото е, че стеснява порите, чисти акнето и отпуска мускулите на лицето. 

Как да го извършите в домашни условия?
 По-млада кожа с тези летни храни! По-млада кожа с тези летни храни!
През лятото нито ни се ядат, нито би трябвало да ядем по-тежки храни и за това посягаме главно към доматите, краставиците, дини, пъпеши и м...

Сложете 1 чаена лъжица сол в 1 литър вода на стайна температура. Най-добре е солта да е морска. Разбъркайте добре, с цел да се разтвори изцяло. С тази вода мийте лицето си 2 минути, а след това измийте с топла чиста вода и подсушете хубаво с забрадка, като по-късно нанесете хидратиращ крем.

Правете го всяка заран за една седмица, като по-късно направете пауза, с цел да не изсушите прекомерно кожата си със солта. 

След една седмица на тази процедура, кожата ви ще е добила напълно нов тип, без акне и без лоен пласт.

Ако лицето ви обаче е със суха кожа или има доста бенки и папиломи, не е целесъобразно да употребявате този разтвор!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР