Ако се събират за промяна на националния празник от 3

...
Ако се събират за промяна на националния празник от 3
Коментари Харесай

Нинова: Ако се събират за промяна на националния празник, няма смисъл да си губим времето

" Ако се събират за смяна на националния празник от 3 март на 24 май, няма смисъл да си губим времето. Ние бяхме подготвени да водим смислени диалози. Това, че сложиха националния празник преди всичко, обезсмисли диалога ", разяснява на конференция във Варна водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя напомни, че социалистите са получили покана от Христо Иванов и Кирил Петков за диалози по отношение на конституционните промени.

" Дайте да се съсредоточим върху бюджета, върху Плана за възобновяване и да свършим нещо положително за България ", прикани Нинова. Относно измененията в Конституцията тя е уверена, че ПП-ДБ се обръщат към Българска социалистическа партия, тъй като са им нужни гласовете на левицата.

" Тази конституция би трябвало да важи, в случай че се промени, за 50 години напред. Не може в този момент като са на власт да се промени. Защо не сложат ограничаване на мандатите за депутати, а поставят за кметове. Нека дадат персонален образец. Да лимитират личния си безконечен мандат в Народното събрание ", настоя Нинова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР