Ако се подходи партньорски, а не идеологически и геополитически, смятам,

...
Ако се подходи партньорски, а не идеологически и геополитически, смятам,
Коментари Харесай

Нинова: Срещу мен се води кампания, целта е БСП да се срине на изборите

Ако се подходи партньорски, а не идеологически и геополитически, считам, че може да се получи добър разговор, да има диалози и уточняване на параметрите. Това го споделям от името на българската стопанска система и работодатели. Защото това е положително за България, стопанската система и хората. Такова мнение изрази в утринния блок на Нова телевизия водачът на във връзка опцията да се възобновят доставките от " Газпром ".

По думите ѝ за късите шест месеца държавното управление на Кирил Петков е съумяло да реализира значително положителни неща, акцентирайки най-много върху обществената сфера.

По адрес на служебния кабинет Нинова счита, че той работи персонално против нея.

Очевидно е, че има персонална офанзива против мен, само че не това е значимото. Проблемът е, че се връща моделът на задкулисието, уточни водачът на социалистите.

По думите ѝ задачата е " да се срине на изборите ", с цел да се смени управлението на партията, тъй като " е непослушната партия в България ", защото се изчистила от олигархичните ползи.

Миналата седмица се изнесе оръжие за 1 милиарда евро за Полша и Румъния. Сега никой не снима самолети, всеки мълчи... това беше акция против мен. Авторите на тази акция ръководят през днешния ден, показа още Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР