Ако се питате какво е микробизнес – Боряна Маврова и

...
Ако се питате какво е микробизнес – Боряна Маврова и
Коментари Харесай

История за микробизнес

Ако се питате какво е микробизнес – Боряна Маврова и Пламен Солаков от Димитровград с удоволствие ще ви отговорят, ще ви разведат из дребния си завод и ще ви дадат да опитате масло от черен кимион. Вкусът ще ви изненада, меко казано, само че маслото има редица изгоди за здравето.

Боряна и Пламен са другари от детинство – тя дълги години работи по планове за субсидиране в региона на селското стопанство, а Пламен е музикант – китарист-басист, през днешния ден той свири в Общинския духов оркестър на Димитровград и в Общинското джаз трио.

Преди две години те стартират малко произвеждане на масло от черен кимион, което в България към момента не е по този начин известно, само че на Изток от България то се създава и използва от дълго време. Казват, че още в Библията и Корана е споменавано като „ маслото, което лекува всички заболявания с изключение на гибелта “.

Как се прави микробизнес и с какво се гордеят Боряна и Пламен? Как се съвместява музиката с сходно произвеждане и по какъв начин младите бизнесмени виждат бъдещето на своето начинание?

Чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР