Ако се готвите за първата среща между вас, приятелката ви

...
Ако се готвите за първата среща между вас, приятелката ви
Коментари Харесай

Зона за мъже: 7 често допускани грешки при първата среща с родителите й

Ако се готвите за първата среща сред вас, приятелката ви и нейните родители, то е добре да знаете няколко доста значими съвета. Вие сте мъж, който държи да получи утвърждението на татко й, както и на майка й. Това ще стане в случай че се визиите добре и им извършите положително усещане.

Първата среща е опознавателна. Много е евентуално те да желаят да научат повече за вас, фамилията ви и какви са проектите за бъдещето ви. Това са основите детайли и вие би трябвало да се подготвите за подобен вид диалог. Няма да е изненада в случай че се разминавате във връзка с полезности, обществен статус или упования за връзката. От вас обаче зависи дали ще ги убедите, че отношението ви към живота е вярното.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето няколко неща, които да не вършиме на първата среща с родителите на вашата другарка: 

Не говорете за интимния си живот

Да, те евентуално знаят, че сте интимни с щерка им. Те също в миналото са били млади и това е обикновено. Просто не е належащо да повдигате този въпрос. Когато родителите на приятелката ви изискат да се срещнат с вас, те не чакат да знаят всяка детайлност за това, което вършиме в спалнята. Дори не правете смешки на тази тематика пред тях. Може да ви се коства смешно, само че в действителност не е. Тук става въпрос и за почитание.

 един мъж, първата среща Зона за мъже: 7 постоянно допускани неточности при първата среща с родителите й

Не говорете за тях с пренебрежение

Може да карате по-добра кола от бащата на момичето ви, храната на вашата майка да е по-добра от тази на нейната или да живеете в по-голяма къща. Нищо от това няма значение. Искате тези хора да ви харесват, тъй че няма смисъл да се пробвате да ги омаловажавате, с цел да изглеждате по-добри. Първата среща не е миг, когато да кажете какъв брой по-успял сте от цялото семейство на своята другарка.

Не бъдете прекомерно нахакани, само че и не се самоунижавайте

Бъдете скромни, само че не говорете за себе си отвисоко на първата среща. Родителите на приятелката ви чакат гаджето ѝ да е решително и ужасно. Те не желаят да знаят, че преди малко сте изгубили работата си и смятате, че сте безусловно ненужен, непоносим и не заслужавате приятелката си. Бихте ли се явили на изявление за работа и бихте ли споделили на работодателя си какъв брой сте незапознат?

Не се подигравайте с тяхната просвета

Родителите от друга просвета може да желаят да ви покажат нещо за своята просвета. Когато го създадат, даже да ви се коства необичайно, не се подигравайте с него. Това безспорно е неуважително и демонстрира, че нямате никакви обноски и не заслужавате щерка им. На първата среща пробвайте това, което ви се сервира. Можете да останете прелестно сюрпризирани и още повече да харесате произхода на половинката си.

 разведен мъж, първата среща Зона за мъже: 7 постоянно допускани неточности при първата среща с родителите й

Не говорете от самото начало

Дори да сте тревожни и да не обичате диалозите, пробвайте се да проведете подобен с родителите ѝ. Имате единствено един късмет да ги впечатлите. Не ги карайте да задават всички въпроси и да запълват неловкото безмълвие, тъй като не знаете какво да кажете. Имайте позитивна настройка и се впуснете в диалога, с цел да им покажете, че и вие се забавлявате.

Не спорете с приятелката си

Ако с приятелката ви сте си ядосани един на различен, пробвайте да се усмихнете подправено и изчакайте да се приберете у дома, с цел да поговорите. Ако не можете да извършите това, продължете напред и отменете или пренасрочете срещата с родителите ѝ. Това е първата среща с тях, тъй че бихте желали да им покажете, че вършиме щерка им най-щастливата, която в миналото е била. Няма да помогне, в случай че двамата се появите с настройка и започнете да се карате по средата на вечерята.

Не се карайте с родителите ѝ

Не е належащо да се съгласявате с всичко, което споделят а първата среща, само че бъдете учтиви в това отношение. Дори не е нужно да ги поправяте, че са споделили нещо неправилно. Просто изчакайте да кажете на приятелката си по-късно. Ако кажат нещо извънредно обидно за вас, едвам тогава би трябвало да кажете нещо по въпроса. Но не забравяйте да бъдете търпеливи и да не губите хладнокръвие. Все отново това е първата среша, а евентуално ще имате още доста мотиви да се виждате.

Както във всяка област на живота, оцеляването при първата среща с родителите се свежда до потреблението на здравословна доза здрав разсъдък. В случай че не разполагате с доста от него, следвайте тези потребни забрани – изключително в случай че задачата ви е да се видите още веднъж с приятелката си!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР