Ако се докаже вината на кмета на Батак Петър Паунов,

...
Ако се докаже вината на кмета на Батак Петър Паунов,
Коментари Харесай

БСП ще се извини за кмета на Батак, когато ГЕРБ се извинят за Делян Добрев

Ако се потвърди виновността на кмета на Батак Петър Паунов, той би трябвало да понесе цялостната отговорност. Не би трябвало да се търпи който и да е самозабравил се локален управник да се държи по този метод. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов пред Нова телевизия.

Симов изясни, че през 2015-а Паунов е напуснал Българска социалистическа партия и по тази причина партията няма по какъв начин да му наложи каквито и да е наказания: "Той е решил, че е незаместим, и е напуснал партията ".

На въпроса дали Българска социалистическа партия би трябвало да се извини за кмета на Батак, той отговори: „ ГЕРБ извиниха ли се за Делян Добрев?”

"Темата за корупцията е в центъра на дневния ред на България. И когато Българска социалистическа партия я вкарва като тематика на избор на съмнение, в действителност приказва с гласа на гневните жители ", сподели Симов.

Той разяснява два проблематични проблема с депутати от Българска социалистическа партия - за Манол Генов, който беше упрекнат за пазаруване на ромски гласове, и за Георги Стоилов, чийто брат Илия беше задържан като част от проведена незаконна група за рекет и наркотрафик.

"Ние не сме прокуратура и съд. Чакаме да излезе решение на способен орган ", безапелационен бе Симов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР