Ако се чувствате неспокойни в собствения си дом, навярно е

...
Ако се чувствате неспокойни в собствения си дом, навярно е
Коментари Харесай

Това са 3 – те най-успешни начина за пречистване на дома от НЕГАТИВНА енергия

Ако се чувствате неспокойни в личния си дом, вероятно е настъпил моментът за енергийно разчистване. Причините за сходно чувство може да са в действителност доста. Възможно е в дома ви да са идвали отрицателни хора с неприятни мисли, да сте имали сложен интервал в живота си, разногласия, фамилни кавги и впрочем. Няма значение какво е довело до това, по-важно е да знаете по какъв начин вярно да пречистите дома си от неприятната сила.

В днешната публикация ще ви разкажем за 3 –те най-успешни метода за пречистването на дома от отрицателната сила.
Ето какви са те: • Сол и вода; Това са магнитите на НЕЩАСТИЕТО, присъстващи във всяка кухня
Кухнята е измежду най-използваните пространства в дома ни. Там несъмнено се натрупва доста негативна сила, която може да обхване целия...

С разтвор от сол и вода можете елементарно да се отърсите от напрежението, което усещате в последно време. Нужно е да смесите 2-3 с.л. елементарна сол в 6 л. вода. С този разтвор почистете пода, огледалата и всички останали повърхности, които отразяват. Не забравяйте да минете праговете, ъглите и местата, които не са задоволително осветени. Този способ е желателно да го прилагате всякога, откакто в дома ви е имало доста хора, боледували сте или сте имали проблеми.

Запалете свещ и с нея обходете целия си дом. Можете да запалите и димящи пръчици или тамян. Техният мирис още повече ще ви зареди с позитивна сила и ще подкрепи пречистването. Ако желаете, прочетете молитва или си пожелайте неща, които желаете да ви се случат.
• Звънче.
Отрицателната сила може доста елементарно да се прогони от звука на камбана, звънче, естествени шумове. Отново минете през всички пространства със звънче в ръката. Ще се изненадате по какъв начин броени минути по-късно ще сте настроени на положителна вълна и силата ще е хармонизирана.
11 неща, които неотложно да изхвърлите от вкъщи си
Позитивната сила в дома зависи освен от жителите му, само че и обзавеждането и движимостите, които съхранявате. За да притегляте положителна...

Прилагайте някои от тези 3 метода един път в месеца и ще останете същински удовлетворени от чувството по-късно!

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР