Ако се чудите какво да правите този уикенд, то времето

...
Ако се чудите какво да правите този уикенд, то времето
Коментари Харесай

Съботен шопинг: 21 страхотни находки от финалните намаления

Ако се чудите какво да вършиме този уикенд, то времето е изцяло уместно за извършване на покупки, без значение дали ще отскочите до някой мол, или ще го извършите вкъщи през телефона си. Но пък излизането на открито постоянно може да се съчетае със среща с приятелки, нали по този начин? С тяхна помощ ще сте сигурни дали сте се насочили към най-хубавите покупки за вас.

В момента към момента има финални понижения, а отстъпките стават все по-големи, което ви дава опция в действителност да откриете някои и то на супер ниски цени. След като при започване на месеца ви по-скоро палта и якета, които можете да откриете измежду разпродажбите, то в този момент по-скоро сме селектирали неща, които ще са подобаващи и за пролетта. Точно като ризата и панталона във флорални претекстове, който открихме в H&M, бомбър (якето, което се завърна измежду тенденциите) и чифт обичани кецове от District.

Няма по какъв начин да мине и през типичен неща като грациозен бежов шлифер (този от Massimo Dutti си е същинско попадения), oversize дънкова риза, пола солей, необятни дънки и изискана рокля в миди дължина. Разбира се, в случай че още нямате дреха или аксесоар в зелено, може би в този момент е моментът да добавите този цвят в си, тъй като продължава да бъде must have. Освен това не е толкоз мъчно да бъде съчетаван. Изпитано е! Какво още си харесахме, вижте в нашата изложба!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР