Ако се чудите как да разнообразите външния си вид, косата

...
Ако се чудите как да разнообразите външния си вид, косата
Коментари Харесай

5 тенценции в прическите за лято 2023

Ако се чудите по какъв начин да разнообразите външния си тип, косата е първото нещо, с което да започнете. Ако пък не сте от хората, които поемат доста опасности, то най-малко можете да изпробвате различни прически, с които да изглеждате зашеметяващо всеки ден и с всеки тоалет. Вече ви показахме селекция със свежи и разнородни хрумвания за девойки с дълга коса, а през днешния ден ви представяме настоящите трендове за това лято!  

Разгледайте, изберете и дано смяната стартира в този момент!

***

Една от най-популярните трендове в прическите за лято 2023 е приблизително дългата т.н. пеперуда . Тази прическа включва пластове, които основават мек и преливащ тип, наподобяващ деликатните крила на пеперуда. Подстригването на пеперуда със междинна дължина придава придвижване и текстура на косата, което я прави съвършен избор за тези, които желаят да прибавят нотка причудливост към лятната си визия. Фризьорите на звезди показват тази наклонност, предоставяйки препоръки по какъв начин да оформите и поддържате този вид прическа. Със своята неповторима и закачлива прелест кройката на пеперуда със междинна дължина сигурно ще направи усещане това лято.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Rachel Williams (@rachelwstylist)

 

Друга тенденция за подкастряне със междинна дължина за лято 2023 е каре . Тази прическа се отличава с внезапно и ъглово изрязване, което основава грациозен и съвременен външен тип. Карето се характеризира със своите изчистени линии и геометрична форма, което го прави повсеместен избор както за ежедневни, по този начин и за публични мотиви. Тази прическа може да бъде персонализирана, с цел да дава отговор на разнообразни форми на лицето и текстури на косата, което я прави повсеместен вид за тези, които желаят да трансформират своя жанр. Независимо дали се носи с изправена коса, или с прибавен размер, карето е изящен и съвременен избор за летния сезон.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tai Simon (@lovetaije)

 

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР