Ако сънувате дракон, това означава, че сте подвластни на емоциите

...
Ако сънувате дракон, това означава, че сте подвластни на емоциите
Коментари Харесай

Какво означава Драконът в съня

Ако сънувате змей, това значи, че сте подвластни на страстите си и постоянно си позволявате неприятни изявления по адрес на ваши познати. Опитайте се да се контролирате, по този начин ще можете да избегнете конфликтни обстановки.

Ако сънувате змей, който е изцяло освирепял, атакува хора или здания и ги унищожава, това е знак на огромно и ненадейно благосъстояние, този сън значи, че ви чака непредвидената поддръжка на доста почитан човек.

Ако драконът атакува самите вас, това е знак, че скоро в живота ви ще се появи човек, с който би трябвало да сте нащрек, защото не ви мисли положителното.

Ако драконът е с повече от една глава, това е знак, че ваш противник ви е замислил нещо доста неприятно. Появата на змей в съня ви е предсказание за непредвидени и значими събития, които ще ви се случат в най-скоро време, в случай че имате задоволително кураж, с цел да ги посрещнете. В подобен случай обстановката ще е във ваша изгода.

 Златен змей

Ако сънувате златист змей, който лети в небето, това е знак, че във вашата орис ви ще настъпят промени, които ще ви обезпечат прелестен и благополучен живот.

Ако видите, че към вас лети голям змей в съня ви, не се опитвайте да избягате, тъй като по този метод ще избягате и от своя шанс в действителния живот.

А в случай че в съня си видите, по какъв начин яздите змей и летите нависоко в небето върху гърба му, това е сигурен знак, че ви чакат необикновено положителни вести във финансово и любовно отношение.

Разярен змей в случай че сънувате, това е предизвестие за печалните последствия от вашите недомислени действия. Ако сънувате змей в нощта против четвъртък, това предвещава заплаха. Но в случай че ви се присъни змей в нощта против неделя, това предвещава благосъстояния и популярност.

Дракон, от чиято уста излизат пламъци, ви припомня, че враговете ви не спят, а измислят нови проекти, с цел да ви попречат да осъществите задачите си.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР