Ако ружът е подбран правилно, кожата ви ще засияе Когато избирате

...
Ако ружът е подбран правилно, кожата ви ще засияе
Когато избирате
Коментари Харесай

Как правилно се избира руж?

Ако ружът е селекциониран вярно, кожата ви ще засияе

Когато избирате цвета му, би трябвало да се съобразите освен с останалия макиаж, а с цвета на косата и тена на лицето. Иначе може да постигнете противоположния резултат и да изглеждате неуместно.

Ружът подхожда най-много на брюнетките. Добре селекциониран, той ще подчертае естествения цвят на лицето и ще подчертава на скулите. Но светлорозов може да направи брюнетките неугледни.

Отличен вид е да употребявате бронзираща пудра или лек бронзов руж. Така най-добре ще моделирате лицето. Много добър вид е и при смугла кожа или безоблачен тен. Но при бледа кожа не се предлага. За брюнетките подхожда също по този начин прасковен руж или бежово-кафяв. Трябва да се нанасят леко с необятна четка. Избягвайте яркорозови и оранжеви тонове. Те наподобяват вулгарно, а и вършат кожата жълтеникава.

Блондинките с по-тъмна кожа би трябвало да се спрат на кафеникави нюанси на ружа. За белокожите се предлагат розово-коралови тонове, а прасковените са за лица с лунички. Розов руж се позволява единствено в случай че е оптимално транспарантен и с естествени оттенъци, без намек на карамел. Охра ще ви помогне да наблегнете скулите, в случай че останалият грим е в бронзови или златисти цветове.

При рижа коса би трябвало да сте изключително прецизни в избора на руж. Подходящи са коралови,бронзови, теракотени, прасковени или пясъчни тонове. Особен сексапил ще ви придаде руж със светлоотразяващи частици.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР