Ако резултатите от изборите са такива, каквито показват социологическите проучвания

...
Ако резултатите от изборите са такива, каквито показват социологическите проучвания
Коментари Харесай

Борисов: Бих предложил напълно независим от ГЕРБ премиер

Ако резултатите от изборите са такива, каквито демонстрират социологическите изследвания сега, ще предложа изцяло отдалечена от ГЕРБ фигура за министър председател.

Това съобщи водачът на ГЕРБ БОйко Борисов в предаването " Лице в лице " по bTV.

" Знам кой е, само че няма да му кажа името ", добави Борисов.
 Борисов за служебното държавно управление: Дебили! Толкова са нагли и брутални (ВИДЕО) Борисов за служебното държавно управление: Дебили! Толкова са нагли и брутални (ВИДЕО)
Той е откачен човек, тези са такива негодници. Тези хора са толкоз нагли, толкоз брутални, дебили! Каква връзка, ние го яздим от сутр...

По думите му всевъзможни други сметки, включващи партиис по 10% резултат, няма да доведат до държавно управление.

" Ще има 500 К, 600 К, пък не било кинти, било домати ", сподели някогашният министър председател.

На въпрос за фотосите от неговата спалня Борисов отговори: " Тя не е моя, тя е държавна. Заснели са шкафчето, когато ме няма. Това е монтаж и компромат. В тази игра аз не влизам ".

Попитан за какво не каже коя е Мата Хари, той отговори: " Защото няма да доставя на воайора Радев наслаждение, който кръжеше с дрона над спалнята ми ".
 ГЕРБ с проява: На машините може да се гласоподава два пъти (ВИДЕО) ГЕРБ с проява: На машините може да се гласоподава два пъти (ВИДЕО)
На машините на идния избор на 14 ноември може един гласоподавател да гласоподава два пъти. Това демонстрираха от ГЕРБ на брифинг на партията на п...

Той прикани Радев да изиска оставката на Бойко Рашков. " Хаосът е цялостен и цялостен на всички места. Машините, флашките, пластиките. Каквото и да кажеш, това е неуместно. Машините отпътували за чужбина, не се знае кои машини, ЦИК не знаят. Ние ошашавихме хората ", сподели Борисов.

" Радев е назначил Рашков по конституция, единствената му роля е да провежда почтени и транспарантни избори. В четвъртък ЦИК сезира за нередности този, който дава отговор за изборите. И същият този парадокс си назначава инспекция на себе си и споделя: до тази вечер ще отговорим. Трябваше Радев да му е взел оставката, да отиде някой почтен човек и да прибере тези машини. Държавата да си ги купи, да са 100% нейни ", съобщи водачът на ГЕРБ.

" И без Радев не може, само че и без Борисов не може ", сподели още той.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР