Ако през всички останали сезони максимата “When in doubt, wear

...
Ако през всички останали сезони максимата “When in doubt, wear
Коментари Харесай

Един за друг: Дантелената рокля и лятото

Ако през всички останали сезони максимата “When in doubt, wear black! ” важи с цялостна мощ, за лятото можем да я перифразираме по този начин: “Когато се колебаеш, заложи на дантелата! ” 

Роклите от дантела заемат специфична част в дрешника ни за горещите дни по редица аргументи. В себе си носят неподправена доза романтика, което ги прави съвършени за всеки специфичен мотив: женитба, празненство с девойките, първа среща, даже изявление за работа. Когато желаеме да подчертаем женствеността на визията, ги носим в комбиниране с дребен клъч или чанта с верижка, и наложителните високи обувки. Сандали, класическо стилето или платформи в контрастиращ на роклята цвят постоянно са добър избор! Ако пък   ярките нюанси не са ви по усета, обувките в nude също вървят ръка за ръка с дантелата, създавайки гальовен и съвременен краен резултат.

 Един за различен: Дантелената рокля и лятото

 Един за различен: Дантелената рокля и лятото

 Един за различен: Дантелената рокля и лятото

А какво би била лятната почивка без една дантелена рокля, скрита в куфара? Универсалността на този детайл от дамското облекло ни разрешава да я носим в бара край морето, само че и по време на разходка, комбинирана с ниски сандали или любмите ни и този сезон еспадрили. А за какво не и с кецове? Изберете изчистен модел в безпристрастен цвят, без прекомерно доста елементи, с цел да не влизат в спор с дантелата или различен вид елементи по роклята.

 Един за различен: Дантелената рокля и лятото  Един за различен: Дантелената рокля и лятото

 Един за различен: Дантелената рокля и лятото

Къса дантелена рокля в черно, с цип на рамото – 379 лева.; Малка кожена чанта със златиста верижка – 179 лева, всичко от Armani Exchange, Paradise Center

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР